Dag 1 av 21 med pojkvännen i samma lägenhet

Hej!
 
Jag har ju som sagt flyttat ihop med min pojkvän i tre veckor på grund utav att hans pappa är i San Fransisco. Och då har vi bestämt att vi ska bo ihop i 3 veckor. Idag när jag kom till hans lägenhet vid tolv tiden så började jag fixa i lägenheten med lite tjej grejer eftersom de är två killar som bor här. Jag placerade ut ljusstakar och satte upp gardiner i min pojkväns rum, jag styla badrummet med ett nytt duschdraperi. Han blev väldigt överraskad men kommentaren blev att det behövdes en förändring. Najs!
 
Imorn är det jobb som står på schemat sedan ska jag till frisören och göra en brasiliansk blow out så att mitt kära hår blir rakt. och då kommer jag sova hemma men sen blir det att stanna här i 3 veckor , OMG! kommer kännas så konstigt att sova i sin egna säng sen igen när man kommer hem !
 
Mitt mål med den här flytten är även att jag ska ut och powerwalka så mycket som möjligt och jag ska även bara äta godis på lördagar .... och kanske fredagar ;) haha jag kommer så förlora mitt mål på grund av att jag har en pojkvän som är kock !!!!!!!!! 1000000000000000000 kg plus kommer de bli istället ...
 
Aja kanske låter negativ men men jag tror på mitt mål och när jag kommer hem så kommer jag bara käka godis på lördagar.
 
Nu står min pojkvän bredvid mig och säger kolla denna skönhet ! Jag tänker wow menar han mig !? :D nej han menar sin "lilla" kniv som tydligen potatisen inte ska fastna på för att den här oliv slipad ? by the way fattar nada med köksspråket .. får ta en bättre lektion i det och återkommer med va hans skönhet var när jag har utbildat mig i alla knivar och redskap vi har här... Kommer jag ens kunna laga enkla tre minuters nudlar här OMG !
 
Har redan ringt mamma massvis med gånger om gardinen som jag skulle sätta upp idag ! är inte redo att flytta hemifrån!
 
Ska sova nu så jag för en gång skull är pigg imorn på jobbet så jag säger god natt till alla er där ute !
 
// Sophie ,HUVUDSTA

RSS 2.0