Thailand 2013 dag 2

hej på er alla nära och kära!
idag har vi bestämt att vi ska byta hotell till ett bättre för vi va inte helt nöjda men det funkar :-) det är en lång historia....

det har varit sol och 30 grader i skuggan. idag ska vi äta middag på little shop litet thai ställe på stranden :-) love thailand det är som mitt andra hem :-) men nu måste jag hoppa in i duschen see ya! :-)


Thailand 2013

hej !
som jag sagt tidigare tänkte jag blogga nu när jag är i thailand och kanske fortsätta när jag kommer hem, så låt oss börja! :-)

nu har vi äntligen landat i bangkok och tagit oss med bil till en liten by som heter cha-am. idag kom vi klockan två till hotellet där vi lämna väskorna och gick ner till restaurangen och åt lunch som blev phad preow wan gai ( kyckling med sötsursås) .

sedan blev de en liten promenad och dopp i grann hotellets pool där de även hade en vatten bana:-) ps det slank även i en drink i poolbaren ... sedan duschade vi och gick och åt middag på en liten thai restaurang . vi hade för beställt lite smått och gott.

men nu ska jag försöka vända dygnet till thai tider men jag kommer blogga så fort jag får tillgång och tid :-)

puss o kram !Thailand <3

Hej på er! Nu ska jag åka till Thailand igen och tänkte att jag skulle blogga så att nära och kära och andra läsare även kan se/höra hur jag har det.

Imorn kl 12:00 lyfter planet mot Istanbul sedan fortsätter vi efter två timmar till Bangkok. See You in Thailand !!!!


RSS 2.0