dagens outfit !!!

img_3840 (MMS)

dagens outfit !!!


Cirka 4 månader, helt sjukt !

hörni min kära bloggläsare om cirka 4 månader fyller jag 18!!!!!!!!! helt sjukt ! jag har redan börja planerat lite och de kommer bli skita bra !

idag har jag som sagt skrivit klart en rest uppgift i svenska så den ska lämnas in imorn , hoppas på G ! please! och snart är det stallet som gäller , träna lite är alltid bra :) jag älskar att träna men pallar inte ta tag i det och springa men men min kära pojkvän får väl släpa runt mig på en jogging tur .. om jag lever efteråt vill säga ;) n

nu har jag även börjat mobil blogga så nu kan ni följa mig när jag far runt i stockholm och lever mitt lilla liv med kompisar pojkvän skola och sommarlovet som börjar snart ! :D

helt sjukt vad tiden går fort ! jaha då ska man dra till stallet nu då ;)

tjingeling !

have fun and enjoy the rest of the day , love ya !


im getting bigger !


hello girls and boys!! min pojkvän o rest...

hello girls and boys!! min pojkvän o resten av grabbarna var grymt duktiga på matchen igår även om de inte va så mycket motstånd ;) de vann med 42-0 ;) nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska börja men medans jag gör det så äter jag frulle, nice!! idag är de plugg och stallet som står på listan efter skolan ;) nu ska jag fortsätta äta min frulle , have fun and enjoy the day!!


tja sitter nu på platsen där min pojkvän s...

tja sitter nu på platsen där min pojkvän ska spela sin första match;) man kan säga att jag är den enda tjejen här i min ålder hahah!! men jag har laddat med tidningar och läsk och godis i två timmar , så nu är de bara ett stort lycka till till grabbarna i laget :) jag hoppas de vinner för idag är de min namnsdag ;) have fun and enjoy the day !!


sitter på tåget på väg till pojkvännen som...

img_5769 (MMS)

sitter på tåget på väg till pojkvännen som spelar sin första match imorn !!!:)


vinter rasar ut...

nu är våren här ! ja, i helgen var det såklart valborg och jag var såklart magsjuk. jag som älskar valborg man umgås med vänner, familj,pojkvän och står framför brasan och har det trevligt och mysigt.

men nu är jag på bättringsvägen men har inte alla krafter tillbaka än.

just nu sitter jag och knarkar disney channel för boxer ger oss gratis kanaler nu i två veckor för att det firar något men men jag klagar inte :P

jag hoppas jag får krafterna tillbaka snart orkar verkligen inte vara i huset längre! =)

men ikväll ska jag följa med mamma till stallet så jag kommer ut lite , hoppas ni får en bra dag och jag kanske kommer in med lite nya inlägg och bilder imorn !

/sophie


friends on praw :D

RSS 2.0