NYA INKÖP !

från .... Guldfynd by kenza !Tack!

den för en underbar kväll alla vänner och släkt ! även fast jag ägde på biljard i början och förlora i slutet "/ jag fick camp rock 2 soundtrack och sen ska jag få filmen och sen fick jag två lotter och vann 50 kr av robert :P

TACK !

(HAR TYVÄRR INGA BILDER ! kommer snart )

soffan är soffans bäste vän

sitter nu i soffan med familjen och käkar vindruvor och kollar på valvakan på TV4 med peter jihde :P jag är sjukt trött men jag tänker ändå kolla :P pappa sitter helspänd , mamma sitter och spelar på iphone och jag sitter och försöker blogga medans min mamma sitter och frågar om vad jag bloggar ;P haha !

såg att de fanns ett evenemang på facebook att ifall mona sahlin vinner går ingen till skolan på måndag , haha ! ja vad ska man säga om de :P men de var lite roligt tyckte jag.

nej nu ska jag fortsätta blogga !

see ya !


val,val och ytterliggare mer val

de blir de för mig ikväll eftersom våran familj ska tydligen ha valvaka ( men de är ändå lite intressant ). till middag blir de räkor lax med dillkanter och serano skinka ... typ de , mums ! 

just nu är jag på mammas jobb och inte gör så mycket för att de är inga kunder här just nu ialla fall.

juste när jag fyllde år fick jag one tree hill boxarna 4-6 och sen fick jag the last song (nu kan jag äntligen kolla på den 100 gånger om) sen fick jag en lös brännare, CDspelare och DVD till min lilla rosa data kommer bilder senare , ska bara hitta en kamera först .. jag kollar på Nikon L100 eller Nikon L110 ? vet inte vilken som är bäst :P måste kolla lite någon gång.

imorn blir de ialla fall av till media markt och ska kolla på skärmskydd och skyddfodral till min telefon så man inte pajjar den så mycket =)
 nej nu ska jag kolla runt lite här bloggar senare under valet ;)

kram !

saknar er !

bror och jag

jag och linda =)

Älskar låtarna !

bjuder på lite låtar =)


vilken är bäst L100 elr L110?


L100

L110

GRATTIS SOPHIEPROPP!


17 september

just nu sitter här och bloggar innan idol =) nu har jag fått mina födelsedagspresenter eftersom jag ska jobba imorn så får jag de idag ... jag fick one tree hill säsonger 4,5 och 6 =) sen fick jag the last song och solsidan och sen fick jag CD-spelar/Brännare som är rosa som min data =) i love it !

jag fick även en förfrågning idag ifall jag ville köra när min kompis sjunger på julavslutningen .. vad svarar man ? självklart ! jag vet att jag kommer vara nervös men ändå taggad =)

nej nu är de idol och mums mums som gäller

see you later guys !

Koncentrerad?


long time ago

det var verkligen lång tid sen jag skrev här men men jag skriver ju ändå nu...

idag gick jag till skolan med huvudvärk men sedan insåg jag att de inte gick så jag gick hem och matilda också för hon mådde inte heller så bra . men imorn blir de skola igen eftersom vi gör jobb med fordon så måste jag kämpa mig igenom. men sen ska jag även till tandläkaren imorn , hoppas de går bra . jag ska typ byta ut allt. hoppas han spänner tandställningen nu så att tanden kommer ut börjar tröttna lite nu.

nej nu ska jag kolla på idol som börjar snart... är verkligen sugen på att söka !!!!!


RSS 2.0