höööstlov !

idag är jag ledig så nu har jag höstlov ! =)

så min första dag på höstlovet ska jag till skhlm med mamma och sen ska jag till matilda och kolla på romeo och julia och sen efter det så ska jag hem och slappa och fixa naglarna tills imorn.

det var inte så roligt på pappersbruket  igår , men bilder kommer ikväll =)

men nu ska jag dra iväg !

See ya !jag och en engelsk kille

bror och jag

HALLSTAVIK HERE I COME!

helooo people!

imorn blir det en bussresa till hallstavik och hälsa på holmens pappersbruk, men för bussresan gör man iordning kameran ,frukost ,matilda och musik ! och självklart kommer de bli en sovstund .. de är cirka 2 timmars resa ,..och mina åksjuketuggummin !

idag har jag pluggat när jag kom hem från skolan och spelat wii med pappa och sen i skolan har jag ägnat min tid på ett öppet hus affish .. den blir as bra !

nej nu till musiken ! .. och tv:n

ha de gött !

P.s
hoppas man förstår deras dialekt där , fattar inte den ibland från vissa delar i sverige ! ;)

love you !


ska till sofia imorn och hämta romeo och julila med leonardo dicaprio

veckan värdelös?

kan man säga att den är ja ! imorn ska jag ha grafisk mediekommunikation och sen på torsdag ska jag åka till ett pappersbruk i hallstavik och sen ska jag troligtvis ner och träffa "köping" och sen fredag så ska jag se slutet på romeo och julia och sen ska jag gymma med min kära gode vän matilda =) kan den bli mer värdelös ?

höstlov nu säger jag bara!

ska ta med kameran på bussresan till hallstavik så de kommer bilder i helgen plus lite fler bilder på bartömmningen på jobbet!

take care !


man var liten på den tiden !


Love this pictures!
friday!

hej på er !

idag började jag 08:20 och slutade 11:10 .. sen åkte jag hem och städa lite , sen blev de fira pappa middag eftersom vi ska jobba hela helgen . men just nu kollar jag på idol och smsar med alex. nej nu ska jag fortsätta kolla vidare orkar inte blogga mer för jag har sjukt ont i armen idag , men vi hörs ! pussar o kramar !

saturday 2 october

hej på er läsare !

jag sitter just nu på mammas och pappas jobb och inte gör så mycket för de kom inte så mycket folk som vi trodde till upptagningen.

nästa vecka på tisdag så kommer det hända roliga saker .. jag har studiedag , så jag ska först hälsa på min gamla skola och sen ska jag in till east street och byta piercing smycke och för översta pärlan har jängat ur så den typ skruvar upp sig själv hela tiden. och sen efter det ska jag och mamma till en annan kompis.

för er som saknar nya bilder , jag är påväg måste bara hitta en affär som har en nikon L110 sen är kommer det vara MASSOR av bilder i bloggen . jag ska även kolla upp vad jag har i mms kostnad för då kommer de även blir mer bloggning och jag själv kommer hinna blogga =) kommer troligtvis börja använda mobilfunktionen..

så nu ska jag vara lite social tror jag eller ? jag vet inte men men vi får se .. ha de bra puss o kram!


RSS 2.0