good night and sleep well!

nu säger jag god natt för idag men jag kommer att skriva och lägga ut bilder på min outfit imorn innan jag drar till stan med matilda , jag vet inte vilken tid det blir direkt men till stan ska vi och käka i kungshallarna :)

just nu väntar jag bara på att mamma ska komma hema så man hinner snacka med henne lite innan man somnar  eftersom man inte hinner snacka med henne så mycket om dagarna :) imorn ska jag även köpa pengar till mobilen :) så man kan ringa och smsa till folk ..

jag kommer troligtvis ta bilder imorn .. matilda kanske kan vara min liilla mini fotograf ? hoppas det...

men nu ska jag sova som sagt och ni får ha en underbar natt tillsammans eller själva?

ses imorn !

ratrisawat/good night/god natt!

rosa data !

hej på er mina kära läsare !

nu är de första inlägget från min rosa data :) idag har jag släppt av dee vid bussen och sen gick mormor och jag på stan och shoppa lite :) vi åkte sedan hem och tog en cola innan de åkte :)

nu ska jag börja ladda över lite musik till datan så att man kan ha lite sällskap när man håller på :)

puss o kram !stan idag sen blir de leka turist

hej!!!
nu har jag gjort mig i ordning och nu ska vi snart åka in till stan men jag bloggar när jag kommer hem:)

stan idag sen blir de leka turist

hej!!!
nu har jag gjort mig i ordning och nu ska vi snart åka in till stan men jag bloggar när jag kommer hem:)

tjabba tjena hallå !

tja !

jag har inte bloggat så mycket på grund ut av att jag har jobbat och de har varit lite strul att få hit vår thai kompis dee. men nu är jag tillbaka i blogg världen igen . solen skiner fåglarna kvittrar och då kommer jag tillbaka , ganska najs !

dee kommer stanna till onsdag sen åker hon till gävle i några dagar , sen kommer hon tillbaka hit och kanske är här ett dygn till och sen kasnke bara kasnke hon drar till malmö och träffar några kompisar där. men på onsdag ska jagb följa henne till centralen och sätta henne på en buss till gävle och sen ska jag hem och umgås med mormor och morfar som är här då från tisdag till onsdag och sen ska pappa och jag dra till net och net och ska köpa en mini laptop till mig som är rosa , såklart ! ;)

så den kommer jag ha med mig och ha nät ganska ofta och då kan jag blogga. juste jag måste börja ta mer bilder och lägga ut på bilden när jag nu har äntligen hittat min kära kamera ! :)

nej nu får de räcka för idag bloggar imorn , inga bilder imorn de kommer på onsdag efternsom jag ska tömma min data på bilder och musik ..

puss o kram !

stan igår!.. med pappa :)

hellooo på er ! igår var man på stan med papsen och shoppade lite. det var även folk som tog studenten så vi kolla lite på alla släp som åkte runt , ett släp var bara fullt med killar i kalsonger. haha de var lite roligt!

sedan gick vi på victoria i kungsan och åt middag och då var det ett litet barn som fick feberkramper , stackare , så de blev lite kaotiskt på restaurangen men hon klarade sig :)

på måndag blir det stan med mamma eftersom hon får ledigt då :) jag ska även lägga ut de nya sakerna när jag är hemma imorn :)

men jag bloggar senare !

kram !

bloggat dåligt ?

ja det har jag och jag vet inte varför. men nu ska jag blogga varje dag men de kanske blir så mycket bilder ifall jag skriver från ipoden ? lite tråkigt men men de får gå... imorn ska jag hem till matilda på filmkväll och sen på lördagen ska matilda och jag dra ner och sjunga karaoke på slagsta :) troligtvis ska hon sova hos mig också.

idag är man ledig och de ryktas om också att man kommer vara ledig på måndag ? dagen innan skolavslutningen? men lite semester har ingen skadat av... ;)

vi har däremot varit och campat med klassen på lida och jag och matilda sov som stockar tills vi vaknade av att folk packade ihop sina tält .. första bussen hem tog man med en fot som gjorde ont och jag vet inte vad jag har gjort med den och jag har fortfarande ont... aja jag vet inte :P

sen är de så sköööönt solen har äntligen kommit så ifall det är sol på tisdag så kommer matilda (tilla) och jag bada på hennes landställe :S vill inte bada i sverige det är kallt ! juste tills dess ska jag försöka införskaffa en kamera också eftersom vår gamla ligger i london på hotell rummet :(

men nu ska jag dra :) puss o kram !


RSS 2.0