Pictures is more than words!


på väg från söder till centralen ..

blev vätskebrist påvägen så vi satte oss och tog oss en dricka

påvägen blev de turist bilder

verkligen en turist bild !

middag på restaurang kungsholmen!

sushi

pappa och jag tog vietnamisk biffsallad

flankstek chimmichurri

så otroligt gott !


everyone together !

Trubadur of ROCK!!!! ;)

yes idag är det trubadur of rock som spelar här nere på mammas och pappas jobb ! hoppas de är bra ;)

just nu sitter jag bara här och bloggar eftersom det inte finns så mycket att göra förutom att sola men jag har ju som sagt ingen bikini med mig och de är inge roligt och ligga och sola själv heller.

på tisdag ialla fall kanske de blir allsång på skansen, jag hoppas de ialla fall för de är några bra som skulle vara trevligt och se och sen få sommarkänslan :P

nej bloggar senare ska ut och checka läget på verandan ! ha de bäst!

juste kommer lägga ut lite bilder från när vår thai kompis dee var här ! missa inte det ! ;)


smashad ??

juste de är så jag känner mig just nu efter gårdagen. nacken,halsen och ryggen ! haha! snacka om att de givk vilt till igår på grönan när man åkte ...

men jag vann ialla fall en sån där stor dumle förpackning med massor av dumle i ! :) första gången jag vinner ! :P men idag blir de bara en slappar dag förutom en grej som jag ska börja med idag ... jag ska börja med att äta en sallad varje dag till lunch och sen ska jag börja äta vitaminer , för i augusti ska jag pierca naveln och de säger ifall man äter mycket grönt och mycket vitaminer så på skyndar det läkning ! och de är väldigt bra för mig som ska åka utomlands om cirka 5-6 månader .. :)

så nu börjar mitt nyttiga liv så är jag van med det sen när jag har piercat mig :)

men nu ska jag hämta en dricka , men vi hörs senare !


6 Juli 2010

igår var de en rolig dag på stan men sen när man kom hem så var den ännu roligare för då försökte vi fxa karaoke maskinen med några bacardi breezer i oss och mamma sa att hno skulle döda karaoke maskinen om den inte funka . men sen efter ett tag kom vi på att de kasnke inte var karaoke maskinen de var fel på utan tv:n och det var de såklart ! så mamma och jag tog tv:n och flytta till gillestugan !

men nu sitter man klarvaken .. eller klarvaken och klarvaken med och klartrött om man säger så.. haha ! men men man piggar nog upp när man åker jetline med matilda och när man kasnke drar upp matilda i fritt fall ? ;P

hah!

men ha de så bra idag ! kommer nog inte blogga mer idag för jag har inte hunnit att förbereda inlägg men som sagt vi hörs ju imorn !

puss o kram !


la familia !

dagens outfiit !

här kommer dagens outfit , kasnke inte så bra bild men men ...


kjol-bik bok
linne- bik bok

frukost ute på verandan !

just nu sitter jag ute på verandan och lyssnar på thai musik och äter frukost med dee :) och juste jag dricker latte :) ingenting kan bli bättre på morgonen...

imorn blir de stan , vet inte om vi ska åka sightseeing båt , men vi ska käka på restaurangen kungsholmen =) på tisdag åker dee hem så då kör vi henne till arlanda och sen så åker jag och familjen till söder och möter upp matilda och sen är de gröna lund som gäller så ifall ni hör något skrik i skåne så är de nog jag eller matilda :)

men den här gången ska jag inte skämma ut mig...

vänta här nu .. nu har samma man sprungit upp och ner i vår backe sen jag vakna ?? hallå de finns andra vägar med backar , men men han ska just ta våran .. haha !

nej nu ska man kolla in resten av datan !

bloggar senare , kiss and hugs from your sophie/ soffan !

sol och bad !

good morgon !

gårdagen var inte så bra för mig men idag tar vi nya tag och solar och badar med matilda :) och sen kasnke de blir lite jobb ifall mamma och pappa vill ha hjälp :) idag kommer även dee tillbaka från gävle så jag ska väl umgås lite med henne också :)

men idag blir de lite bilder med mobilen tror jag från badet .. :)

men jag bloggar senare ...

puss o kram!

P.s
håll hårt i varandra!

2 juli 2010

god morgon på er !


just nu sitter jag på slagsta och väntar på att matilda ska ringa mig :) men hon ska väl vakna först ....
idag händer det inte så mycket tror jag .. arne och cina kommer ner till slagsta och tar en räkmacka men sen vet jag faktistkt inte ...

tyvärr , glömde jag kameran hemma så de kommer bli lite mobil bilder från dagen då jag sitter vid datan. juste jag fick just veta att jag och min kära familj ska gå på grönan på tisdag och  då tänkte jag bjuda med matilda ifall hon vill ... hoppas..

jag fick även veta för en dag sen att min bror ska förlova sig ! 13 juli ! grattis grattis!

puss o kram !


god morgon !

good morning !

idag är de inte så fint väder men de ska bli bättre på eftermiddagen. juste dagens outfit kommer komma på bloggen när jag kommer hem :)

men ska fixa de sista nu ,  puss o kram !

RSS 2.0