lounge!

sitter i loungen med madde och checkar internet och de lar vi gora tills vi ska lamna stallet!

fy fan vilken jobbig dag de har varit idag. igar var de ju fest och nar jag skulle saga god natt till un sa blev de jatte kansligt sa vi borjade grata. imorse gick jag upp tidigt for att spendera sa mycket tid som mojligt med honom och hans kompis keet som jag jobbade med medans un var i bangkok och tog hand om sin mamma.

sen pa eftermiddagen sa borjade vi om igen och grata en skvatt och keet sa att vi skulle grata i en hink for att se hur mycket tarar som kom. sen kom de jobbigaste saga hej da till alla , jag borjade som sagt grata och un tog hand om mig jatte bra. i ar foljde han faktiskt med till flygplatsen :) men sen ... fy fan ! jag ringde honom nu fran bangkok och hora honom grata i telefonen var inte latt , speciellt nar jag vet hur de kanns sjalv. men jag har borjar tankt nu , jag ska spara pengar sa att de kan komma till sverige eller att jag aker ner i sommar istallet for till spanien ! jag vill inte lamna honom ! jag kommer inte traffa honom pa tva ar ! :'(


HJAAAAAAAAAAALP! jag vill tillbaka nu till un ! vill vara med honom varje dag !

sista dagen :(

alla har idag varit lite low for att vi ska aka hem imorn. kvallen igar var som sagt lika rolig som alltid , men vi drog typ vid ett , innan var vi pa ice bar och un tyckte om att de kom rok ur munnen for att de var sa kallt ,hah ! sa han ska komma till sverige sager han.

ikvall ska dom ha en fest for oss innan vi aker hem , alla verkligen tjatar om att vi ska aka hem och un kommer grata imorn och jag med eftersom de ar svart och aka harifran nar man inte kommer traffa en person pa tva ar som man gillar sa sjukt mycket.



nattmarknad till 100%

god morgon pa er !
idag ar de som sagt lite mulet men de skiner upp nar som helst.

ikvall blir de nattmarknad med de mesta av personalen pa hotellet och de blir aven ice bar innan :) de kommer bli sjukt roligt. imorn blir de ocksa party , vi ska ha avskeds fest har pa hotellet och da far personalen ledigt sa de far dricka gratis och ata gratis snacks :P

idag ska jag aven gora min henna tattoo och de ska sta pa thai och kessara ska skriva , sa jag ska  val satta mig pa stranden och kolla efter en henna snubbe :P

nu maste jag ut i tradgarden , puss o kram !


party !

yes nu blir de bara party dom sista dagarna och saga hej da . och de varsta ar att jag vet att de inte kommer kannas bra att aka har ifran! imorn blir de party pa nattmarknaden i chaweng och sen sa blir de party pa stranden pa lordag och sen aker jag hem ! de ar skit jobbigt och saga hej da till alla ! speciellt till un som inte kommer vara kvar har tills nasta ar eller aret efter och kasnke inte aret efter heller !

un tjatar om att de ar nu tre dagar kvar tills jag ska aka och de kanns verkligen inte bra att hora :( men men jag far halla kontakten med honom under arm'en och sen kommer han kasnke och halsar pa nar han far lite semester ? hoppas jag...

just nu regnar det ialla fall men sa som de blaser nu sa kommer de vara borta alledess snart , hoppas jag . fast de spelar ingen roll for mig for jag ligger inte pa solstolen ialla fall :P

puss o kram !


un i bangkok i 3 dagar

yes rubriken sager de sjalv. nu har un akt till bangkok i tre dagar for att ta hand om sin sjuka mamma, kommer hem igen pa onsdag :( saknar honom redan ! men han sager att han ska bara aka bort tre dagar och att jag aker bort ett helt ar... joo han har ju lite ratt , men saknar honom !

kanske inte varldens basta bild for de var sent pa nattmarknadens party !

rak nak joob joob !

jag sager tre ord!

vill inte hem !


let's party !!

tjaa pa er !

har inte bloggat pa lange jag vet men jag ska skarpa mig. dom senaste kvallarna har vi varit pa nattmarknad och partat lite med ladyboys och haft skit roligt. och ikvall blir de personal fest med personalen :) mycket partaj !

for ett tag sen tog jag en oil massage och den var skit skon rent ut sagt har aldrig tagit de forut. ja inte sa mycket mer hander, jag solar badar och pluggar da de behovs !

juste jag har blivit kompisar med australien manniskor , ena killen ar lik joe jonas (jonas brothers) lille brorsan ar lik tom cruse nar han ar liten, och lille syrran har vi inte kommit pa vem hon ar lik :P haha !

ska kila nu !

kram pa er!

badar

tja pa er !

just nu har jag precis kommit ur en dopp i poolen med madde eller madde ligger kvar men jag sitter vid datan. ja idag krockade tva av vara kompisar med vattenskotern , men dom klarade sig bra men fick betala typ 10.000 kr men men vi far se ifall de ska aka nagon mer gang. ja inte sa mycket mer har hant faktiskt .

sa jag sager puss o kram !

olyckor !

idag var den tjej som korde pa hotellets hund med sin moppe men de var for att hunden sprang precis nar hon kom , men bagge klarade sig ganska bra :) vi har inte satt hunden an men tjejen ligger pa sjukhus nu .

nu har un gatt hem och jag ska snart hoppa in i duschen eller ga ner och ta en caffe latte innan festen .

det var en svensk kille idag som larde mig lite mer trix med fireballs (poi som de heter egentligen ) och de var skit roligt sa nu ska jag ova jatte mycket och sen ska jag aven shoppa fran en poi sida sa jag kan kopa lite traningsbollar :) jaa sa mycket mer har inte hant idag , ska dra ner nu , men puss o kram!



tempel dags !

yes box imorn ar de tempel dags da ska vi dra till ett tempel pa kvallen runt sju och ha party dar :) nara fran hotellet ska med medans pappa och hans kompisar drar ivag till chaweng och dricker ol , haha ! idag blir de middag pa hotellet ialla fall och sen imorn sa ska vi ut och ga igen :)

fy fan va varmt de ar nu ska dra till pooolen sa jag inte smalter bort !

puss o kram


munktemplet forra aret !


trakig nyhet!

idag har jag fatt hora en valdig trakig nyhet som jag inte kommer beratta om just i bloggen men jag ville bara saga att jag beklagar de som har hant och kommer tanka pa dej och sjunga ... laten som ar din for dej i framtiden !

beklagar !

kram ....

new year on the beach with

ja alla fran hotellet , men inte bara det . un's pappa kom dit med un's syster dotter sa nu har jag traffat hans pappa ocksa :) vi ska pa middag hem till dom pa tisdag sa jag hoppas jag inte gor nagot fel :P jag gjorde ju aven fireballs igar och de gick ju sadar men men man maste ju ova ova och ova ! imorn ar un ledig :( sa da far vi se vad man hittar pa :P

ja ikvall blir de middag pa stranden :)

men nu ska jag dra ut till varmen igen ! puss o kram


RSS 2.0