nr 87

depends nagellack nr 87 sitter på mina naglar nu :)


Varför ställer skolan inte in?

varför ställer inte skolan in lektionerna? vi är bara halvklass , man vet inte hur eller när man kommer hem. då är det lika bra att stanna hemma. nu när jag åkte hem så var de 2 tåg som var intställda!

Aja , har ialla fall fått mina snickarbrallor och tröja :) man är ju så snygg ;) men ska checka lite annat !

puss!

kaffe latte och hemma gjord muffins!

klämmer jag just i mig nu. de är skit kallt och vara ute , så ett tips ifall ni ska ut ... gå inte ut för man fryser fast även fast man inte står still :( men nu ska jag ner och kolla på wallander !

bloggar senare ikväll :) imorn skoldags , dags för snickarbrallorna och xenter tröjan !

DAGENS OUTFIT första gången på länge !

tja, jag tänkte faktiskt försöka att lägga in dagens outfit varje dag nu... så från och med IMORN ! kommer dagens outfit !

här är dagens outfit ;)



frukost på G

sitter och funderar på ifall jag ska slänga i mig en macka innan jag drar till skolan ? joo , de är nog bäst att göra de även fast man får lunch en timme efter man börjat. idag vet matilda och jag inte riktigt vart vi ska äta lunch ? men vi hittar väl något..

idag kommer jag tyvärr ha grafisk hela dagen och inte tryck! JAG VILL HA TRYCK! men de kommer jag få i 3:an sen så jag får lugna mig lite och trycka så länge :P kommer tydligen få en läs läxa idag på 20 sidor ! jag har fått nog på läxor nu ! jag vill bara göra alla prov och att lärarna ska vara nöjda !


aja, men jag ska dra nu in i kylskåpet !


have a nice day!


saknar er kompisar ! rak nak joob joob ! ♥


bästa tjejen ever !


GRATTIS KUSIN VITAMIN!

6 år fyller min underbara kusin en riktigt stor tjej! GRATTIS!


middag med fam. Holm!

nu sitter jag här ny duschad efter en kväll med film, pulka race och singstar. ska snart sminka mig och ta på mig glajjorna för snart kommer familjen holm hem till oss :) kvällen består av middag, dessert, melodifestivalen och allmänt mycket skratt.

ja, vad mer ska man säga ? ses senare ikväll:)

puss o gull :P


gästbloggaren Madde!

Helluuu!! Now I'm on control över Sophies blogg... hömm, vad ska jag skriva. Är i Stuvade makaroner (Stuvsta), och vi ska precis fixxa te.
Sophie skäms lite, för hon har kissat på sig. Naaah skoja bara. Men seriöst, vi har askul, ska dra ut och åka pulka om typ en timme eller så, aweesome!

Men nu ska jag vara social, so looong!!
/maddefucker

matilda

juste nu sitter jag och hör på sångfåglarna som sjunger ;P sover här och kommer hem imorn då jag ska plugga hela dagen. tyvärr..

bloggar imorn , kommer inte ha tid i natt eller tidigare imorn :P hah ! puss o kram


vad har sophie gjort hela dagen ?

joo hon har pluggat sen hon kom hem klockan tre idag. jag har läst cirka 60 sidor och sen skrivit logg saken till boken. så nu när jag har varit så otroligt duktig så jag ska göra dip och chips och sedan sätta mig och kolla på vinterspelen och sedan ska familjen kolla på beck i stormens öga , som jag redan sett men den var så sjukt bra så man vill bara se den igen.

ja matilda och jag redovisade projektet i skolan idag och vi var så nervösa så vi kunde ha svimmat sen står läraren och säger att vi ägde klassrummet. asso man blev ju en aning chockad för sån feedback hade inte jag förväntat mig . haha !

nej men nu finns de typ inget mer och skriva , så ha de bäst!



thailand i sommar ?

thailand i sommar skulle inte vara en sån dålig idé? jag vet två som vill dit och kan ta planet som går när som helst och har plats för två. joo , richard och jag :P haha! vi saknar thailand sjukt mycket. och nu sitter jag på fb (facebook) och pratar med en tjej som ska ner 1 månad nu i sommar till world resort , hotellet som vi bodde på !

jag vill ner nu, men idag som sagt fick jag en video av un och har nu skickat ner en till honom :) jag hoppas han blir glad även fast den kasnke inte är så bra i sammanhanget, men de går typ inte att skicka en video om den är längre än 20 sekunder eller typ 15 :( dumma mobil !

nej , du får de räcka med bloggning idag , ska ner nu och kolla på CSI los angeles. kasnke till och med poppa lite popcorn , blev otroligt sugen på de :P

juste imorn blir de pricktest hos fabror doktorn typ kvart över nio ! jobbigt värre!

god natt , sov gott !



förlåt att de blir så mycket bilder från thailand på mig och un , men saknar de varenda dag sjukt mycket!

inget på tv ?

tv:n är riktigt tråkig ikväll , bara CSI? kan man inte lägga in en film eller nått ? men sånt är livet. nu är jag hemma och sitter och för över alla bilder till ett USB som kommer ta ett tag för jag har en känsla att min data kommer gå sönder när som helst så jag förbereder redan nu.

till middag blir de tydligen kyckling ris och currysås , mums! ska även ta med matlåda till skolan imorn, matilda och jag börjar nämnligen strejka mot skolans mat, jag fattar inte hur svårt de kan vara att variera maten ? de är även skit grinig personal också. de kanske är därför de kallas mat tanter , eller ? jag vet inte ..

skriver senare !

puss




skolan !

ska snart ner och fixa plåten inför tryck som sker nästa vecka, sedan blir de lite mer plugg i skolan innan man drar sig hemåt. snackar nu med richard på facebook, nu när vi har rast.

juste, jag fick även en video från un i thailand där han sa att han saknar mig jätte mycket. jag kommer såklart skicka en video tillbaka men inte just nu utan när jag kommer hem. de är lite pinsamt  att spela in en video när man är i skolan.

lunchen i skolan idag blev thaimat från ica som vi värmde i student baren, för vi har inte fått någon micro uppe på grafisk än ..

skriver senare , love glada sophie!


grafisk !

idag var våran lärare på grafisk kommunikation sjuk , så vi har haft tryck teknik hela dagen. otroligt roligt ! efter skolan skulle matilda och jag hjälpa våran lärare med att plasta in massor med kort till 2:orna och såklart när vi typ har kommit halv vägs med plast saken så fastnar ett av plast papprena där och våran lärare trycker in ett till som också såklart fastnar. det slutar med att sofie står och meckar med plast maskinen , matilda och jag står och säger att allt kommer sprängas som vi tar på hedan efter och våran lärare försöker förstå hur två stycken plast papper kan komma in i en så liten maskin ? haha vilken dag!

imorn kommer jag troligtvis ta med kameran så ni får se lite hur de ser ut ! kan inte lova att de blir så bra bilder, men de kommer komma upp på bloggen! imorn börjar man halv 11 och slutar sent sedan får vi se hur dagen blir , har nog inget planerat ? eller ?

på fredag är de ialla fall filmkväll hemma hos matilda , vi ska ha så roligt som man bara kan ! :)

nej, nu får de vara slut skrivet för idag , ska kolla nätet sen blir de läsa bok !

puss o kram



har man fått nog av snö nu då?






LOVE YOU!












sista dagen är alltid lika jobbig , men jag kommer aldrig glömma dig , dont forget that!


första skoldagen!

idag var ju som sagt första skoldagen på 6 veckor och de var jätte roligt att träffa alla kompisar igen , men även svårt och vara på bästa humöret. så jag har varit lite låg idag , men men de kommer ! idag provade vi kläder till tryckeriet och gick igenom saker vi ska göra.

imorn börjar vi halv nio fett tidigt , men de ska bli najs och få kontroll över skolan igen. de är skit kallt ute nu och jag vill inget hellre än att åka dit för jag tänker på vad dom gör varje gång jag kollar på klockan eller typ sitter tyst! saknar honom sjukt mycket. jag fattar inte hur man kan sakna en människa så mycket som jag gör just nu...

just nu har jag 500 :- i sparbössan som jag kommer ha hans sverige pengar i !

puss o kram !



home ..but not really home !

jag är hemma men egentligen är mitt hem någon annanstans känns de som... kommer bli två jobbiga år !


RSS 2.0