MONICA!?

haha fick en kommentar av monica men vet inte vad hon menar !? berätta mer!

I LOVE


I´M HOME

cocillana-etyfin är världens äckligaste medicin , jag lovar! läkaren sa bara att jag hade en vanlig förskylning? va ? bara ? förra veckan jag var inne så hade jag LUFTRÖRSINFLAMMATION ? hur ska dom ha det? jag fattar nada . men nu hostar jag faktiskt inte lika mycket längre och antingen är de för att jag inte vill ta medicinen eller så är de för att den hjälper ? vad tror vi på ? inte vet jag men nått ut av dom :) så nu tror jag faktiskt att louise kan komma på fredag och då kommer jag vara pigg :)

fast sen ska jag också komma över en jobbig dag den här veckan ..eller två... torsdagen och fredagen! på torsdag kommer mina glasögon hem till mig och fredagen, ja ifall jag ska gå till skolan då så kommer de bli jobbigt för dom flesta kommer ju märka att jag har de och då vet man inte vad de tycker , men jag vill ju ha glasögon , men de är nervöst och gå och undra vad andra tycker och tänker ? nervös...

nää hörni nu får de räcka med skrivandet , nu ska jag ta och spela buzz med mig själv ... ingen som vill spela med mig ? ! :(

puss !


ska åka till ?

sjukhuset ! igen jag vet , men jag mår sämre än vad jag har gjort de andra dagarna och nu känns de som om inte medicinen hjälper heller. så vi ska åka in , men de är bara de att vår tvättmaskin ska komma idag så vi måste vänta tills den kommer för man vet inte hur lång tid de tar på huddinge. ibland kan de ta år och ibland kan de gå på nåra minuter !

jag smsade med matilda för ett tag sen och hon säger att imorn är sista ljudlektionen ! :) fatta vad roligt och slippa ljud och sen efter ljud har vi tre gånger fotolektioner ! jag har längtat efter foto för de avgör vad jag ska söka till profil. så jag hoppas att de ska vara roligt !

men nu ska jag maila min lärare om lite saker och sen ska jag väl vänta tills vi ska åka till sjukhuset. jag lovar att blogga när jag kommer hem!

P.S

TILL MADDE:du kan få smaka av mig , du kommer att älska mina rätter som jag äter jag lovar! miss you!

D.S


garderoben är klar!

yes  , asso gud va mycket  kläder jag har! de är inte klokt. så jag tror inte jag behöver kläder på ett tag ,  men de kommer inte hålla ialla fall  tror jag men jag ska  försöka.

nu sitter  jag och väntar på att julmaten ska bli klar och pappa har gjort egna köttbullar som jag har tjatat på i tre år och efter de ska vi nog spela en omgång buzz, vi gjorde de nu på eftermiddagen och pappa sa jag kommer vinna nu , men gissa vem som vann ? Ge mig ett S O P  H I E!!! såklart att jag vann vem skulle annars vinna ? :)

men nu ska jag tjata på pappa  att maten ska bli klar  !

puss och kram !

sjuk,sjuk....och sjuk

kan man aldrig bli frisk? kommer jag att förbli sjuuk? nä,  jag vet inte de känns så bara :( igår blev de en kväll med buzz med mamsen och papsen och gissa vem som förlorade ? jooo , jag !! men de blir väl en revansch ikväll ? (hoppas jag). det är väldigt osäkert  om jag ska gå till skolan imorn, jag måste tycker jag men jag vill ju ändå bli frisk så jag får se.

juste!! idag är det första advent, jag hade faktiskt helt glömt bort det, men inte  så konstigt eftersom jag inte har julpyntat här  hemma. men ikväll blir de ialla fall lite julmiddag för vi kommer ju typ inte äta julmat vid matbordet på julafton utan vi kommer äta nere vart då ? joo nere i thailand vid poolen :) fett nice! thailand är som mitt andrar hem ungefär :) jag börjar sakna de där nere nu och maten framför allt. i år  kommer och min vän madde ner efter jag har varit där i 10 dagar :) haha vi kommer verkligen ha de najs tillsammans där nere (P.S jag måste lära henne och käka thaimat ;) ).

men nu ska jag kika runt lite på nätet och även kolla FB och jag ska tro de eller ej men göra om i min garderob och rensa  den lite :)

glad advent mina vänner så hörs vi senare :)


JAG KAN INTE HA FOLK SOM ÅKER PÅ RÄKMACKA!!

nej de kan jag verkligen inte!! mamma och pappa står alltid bredvid och kollar vad jag skriver när jag håller på att bloggar :( dom får läsa den jag kan inte ha  folk som inte orkar gå in  på min blogg och sedan står de och läser när skriver blogg ? typsikt ! haha pappa tyckte jag skulle skriva de som en första mening i bloggen haha !!

haha !! nu sitter mamma på golvet och sitter och vaggar en docka som gråter och kusinen jenz kollar som om de vore nog fel på mamma och pappa står och kollar vad jag skriver och kollar även på när mamma och jenz  leker !

snart kommer rolle och camilla (mamma och pappa till jenz) och hämtar honom , de är bra att man kan låna de små ibland för de är ganska  jobbiga när de inte sover på nätterna men men nu ska jag passa jenz lite och umgås with the family !

puss och kram ;)


hemma idag...

yes , jag känner att jag vill vara hemma idag med och vila upp mig. men på måndag ska jag iväg till skolan eftersom de är ljud . men nu ska jag ner till jenz han ropar !

P.S
jag skulle egentligen gå upp och klä på mig , men men de får vänta ! ;)


shoo people!

idag har jag inte gjort så mycket förutom att tagit hand om kusinen jenz , jag känner mig inte så energifull än men imorn blir de skolan :) saknar vännerna där!!

juste ni har väl inte glömt att louise kommer imorn!? saknar henne som f**n! men men hon kommer :)

nu Ska jag passa min kusin men vi höres !! P.S och synes !

hare bäst!

INKÖP IDOLSKIVAN 2009


SNART DRAR JAG

yes inte länge kvar tills jag drar till stan och provar glasögon, och ska handla idolskivan, och glansmedel till håret och äta en god middag med mamma :D

puss och kram


jag med i tv


runt 0:40-0:44 och sen runt 1:37


inflammation i luftrören

jag åkte till akuten igår för att få något mot hostan efter 2 timmar fick jag reda på att jag hade inflammation i luftrören ! så jag fick inhalera (tror jag de heter) två gånger eftersom inte bricanylen hjälpte och sen fick jag pulmecort så den ska jag knarka i 3-5 veckor :( typ ända fram till jag åker ! så jag blev hemma idag för att veta hur hostan blev efter jag hade tagit den. men eftersom jag måste ha ett par glasögon så måste jag åka och prova idag för att hinna vänja mig med dom innan jag åker , så jag ska åka och kolla de idag :)

så de är vad som händer idag, ja jag ska väl ta och ringa tandläkaren också måste boka om tiden :)

men puss och kram släng i er en banan (gud va de där rimmade dåligt , bättra dig SOPHIE!)


inköp


från h&m 49:50

I LIKE


söndag (slappardag)

nu sitter jag och kollar film och sen halv fyra så är de dags för reprisen på dansbandskampen :)

men jag skriver senare !


idol 2009







IMORGON DANSBANDSKAMPEN IGEN!!




new york

japp nu är de lite new york stil i mitt rum för jag satte upp tavlorna som jag köpte i ullared :)


mobil bilder är de eftersom jag inte har kameran här hemma nu när pappa är i spanien

LOUISE KOMMER!

japp de är faktiskt helt sant!! vi skulle bestämma en helg då vi kunde träffas innan jag åker till thailand men när jag väl kolla igenom hela kalendern så såg jag att de bara fanns en helg , den 27-29 november! så då kommer hon på fredagen efter jag har ridit ska bli så kul. jag vet inte vad vi ska hitta på, men de blir väl stan och bio ? inte vet jag och sen blir de nog en sen filmkväll också kanske dygna vem vet hur kvällarna blir med mig och louise!? haha de blir alltid något roligt när vi hittar på saker som är oplanerade ...

saknar dig redan gumman ! vi har inte träffats på LÄNGE!


handlat,städat och...

spelat buzz hollywood quiz med mamsen i mitt rum. jag var först tvungen att gå upp och handla lite lunch och så gick jag hem sen typ tömde jag tvättkorgen och då blev jag jätte sugen på att städa så då städade jag lite grann och fick syn på mitt buzz spel som jag handlade i ullared. snart är de middag och då ska vi käka kyckling ris och currysås. och sen blir de väl för mig singing bee celeb och criminal minds. och sedan läggdags eftersom de är skola och vi börjar 10 :)

shit jag kollade ut genom fönsret nyss och de är kolsvart ute !?:O man märker att vinterna är påväg. men på söndag är de exakt en månad kvar tills jag drar till thailand :) jag saknar de redan där nere ! men jag kommer ju såklart sakna klassen och sen kommer jag ju sakna framför allt louise och sofia. eftersom man inte träffas så mycket nu mera .

men men jag ska försöka snacka med de om de går någon helg :) jag måste börja planera för mormor skulle komma någon helg och sen skulle jag på julmarknad på oaksen någon helg och sen typ den 20 dec eller var de nu va så ska jag mocka i stallet. så de är mycket nu kan man säga :)

men jag ska ner nu och hjälpa mamma med maten , see you later !


God morgon

de är torsdag idag och jag skulle egentligen gått till skolan idag , men igår kväll så började min hals att pajja så då stannade jag hemma idag med. men imorn blir de skola. imorn blir de även ridning för mig också. de ska bli riktigt najs har inte ridit på 2 veckor tror jag så jag kommer nog ha en del träningsverk i benen efter.

de är också ganska många läsare från bloggen som har testat att göra egna bilder med photofunia.com och de var rätt kul att så många gillade bilderna :) de var en väldigt enkel sida också så de var ju liksom inget komplicerat. jag tänkte göra en tävling på den bästa bilden som läsarna gör, men jag vet inte vad jag ska ha för pris så de får jag tänka ut.

som sagt jag håller även på och designar en hemsida med gästbok, blogg ochn galleri . men den kommer nog inte bli klar förrän om några månader eftersom de handlar mycket om att lära sig sidan hur man designar och fixar . men en större sida ska de ialla fall bli av bloggen.

nää, hörni nu får de räcka med snack från mig! nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig och dra upp till centrum så man får lite luft och köpa tidningen och lite bröd :)

men vi hörs och syns:)

P.S

NI LÄSARE KANSKE KAN KOMMA MED FÖRSLAG PÅ PRISER ? FÖR JAG HAR VERKLIGEN HJÄRNSLÄPP OCH IFALL NI VILL GE ETT FÖRSLAG SÅ SKRIV DE SOM EN KOMMENTAR , VORE JÄTTE ROLIGT OM TÄVLINGEN BLEV AV!



COOLA BILDER




NY DESIGN

som ni ser så har jag skaffat ny design är ganska stolt över den. jag har inte suttit så länge men jag tycker den var enkel och lite lagom svart och rosa. hittade som sagt en perfekt bakgrund :)

idag till lunch blev de tacos men istället för köttfärs så blev de fläskfilé i. MUMS!

snart jag följa med mamma till vårdcentralen och kolla ifall hon har svininfluensa ( jag är redan vaccinerat mot de), hon är inte orolig de är bara de att hon vill veta och sen är hon i riskgruppen tydligen och då vill de kolla hennes lungor. så vi ska till någon snart som heter moris ? vilket namn men men man kan heta allt möjligt nu förtiden.

imorn blir de skola för mig :) och då är de wag the city och jag hoppas att jag kan gå och inte stanna på resurstimmen ? skulle vara så himla snällt ifall man fick gå till wag the city lite oftare än bara några gånger för man tappar så mycket om de man håller på att jobba med.

ja vad händer mer? pappa är ju i spanien så mamma och jag är hemma nu en vecka . men vi ska ju vara barnvakt åt kusinen jenz nästa onsdag och då hoppas jag att mamma är frisk. för jag saknar mina kusiner sjukt mycket de var så länge sen jag träffade dom.

nu ska jag kika vidare på datan och så får vi höras under dagen kvällen ? whatever !?
puss och kram


love this one

MELISSA GJORDE MAKE OVER

på mig! helt sjukt snyggt men otroligt verkligt och vuxet blev de.

här kommer bilderna , de kasnke var därför inte så många kände igen mig från dansbandskampen. juste jag ska lägga ut klippen som jag var med i därifrån . ska dit på lördag ifall mamma är frisk !


frisyren ifrån sidan :)

frisyren bakifrån:)

och här är sminket :) rosa läppglans och skuggade ögon fick även mina ögonbryn noppade :)

tack melissa !
frisyren höll hela kvällen och jag dansa bugg i tre timmar. helt otroligt att de kan hålla så bra. de var verkligen jätte roligt att bli sminkad av dig. jag kommer gärna igen :)

och ni som vill boka tid eller kolla mer på melissas make over på andra personer så kan ni gå in på hennes blogg genom att klicka på länken som skickar er vidare till melissa. http://mellose.blogg.se

tänk även på att boka lite innan för ibland kan vissa helger var helt upptagna ;)



det var en tjej som heter zandra som frågade vad sidan hette som jag fixade bilderna på.
här har du länken som skickar dig vidare till startsidan http://photofunia.com/


LITE FLER ROLIGA BILDER


de är jag och mormor på bilden och de är våran bil :)

twilight killen kom faktiskt hem till mig för några dagar sedan ;)

nice?

yehoo

MODE

här är lite skor från ellos.se
 SJUKT SNYGGA




LITE ROLIGA BILDER

halloj friends!
jag hitta en sida på nätet där man kan klippa in sitt ansikte i en effekt. så de har jag gjort hela morgonen och kommit fram till dessa bilder. men ska fortsätta göra några fler , men här får ni se de jag har gjort nu :)


paris hiltons first skiva

den här blev inte så bra men jag är en strålande artist

här är klänningen som jag har designat som kommer ut i maj 2010

foto på mig själv brinner upp

posh nya vänner som hon visar upp :)

min egna öl :)

jag blir avmålad

framkallning

sophie is coming to town


marry X-mas

och min slutliga favorit :)

kommer fler bilder senare !


MSN

igår skrev jag till min kompis rebecka att jag kanske inte kommer till skolan idag då eftersom jag tagit sprutan. och då skrev hon de här på msn :)

P.S
ska inte till skolan idag på grund av att jag har så ont i armen och har ont i huvudet!

"vi saknar dig när du inte är i skolan"

ULLARED OCH SKOLAN DEL 1

  

morgonkön                 vår mötesplats           bar runt på en korg sedan ner i vagnen

  
där ni ser att de är massor med folk och vagnar . de är kön in till gekås
  

massor med kläder     när vi åkte ner             när vi åkte hem (bagageluckan)


skolan!

  
datan                         musik på raster

 

vi gjorde en broschyr om varandra i gruppen


kön in till vårdcentralen


FIRMAFEST & DANSBANDSKAMPEN bilder del 1

  

jag och linda                    linda och pappa    tomas och jag


morbror rolle och helena 

det var firmafestens bilder vågar inte lägga ut de galna bilderna för då blir väl de tokiga ;P



ja då kommer dansbandskampens bilder!

  
dansbandskampen        scenen                     peter settman
  
magnus carlsson  juryn                          melissa som gråter
  

highlights                    titanix                          shytts

 

torgny melins              date


och självklart var mina favoriter E.M.D gästdomare :)


BACONSPRUTAN

haha , nä svin inlfuensa sprutan har jag tagit så jag har lite ont i armen :( men men. idag i skolan la vi till ljud till en spökhistoria som skulle bli lite mera läskig än vad den redan var. men imorn börjar vanliga lektionerna , men vi får som sagt se om jag kan gå till skolan imorn ifall jag inte blir sjuk av sprutan?

nu ska jag sätta på en film vet inte riktigt vad de blir för film ska väl kika igenom och ser vad som finns. och sen ska jag även ta och ladda in bilder från ullared och firma fest och dansbandskampen och hur de ser ut där man sitter och redigerar och även kön till vårdcentralen för att ta en spruta , jag höll faktiskt på att garva ihjäl mig :P och juste jag var nära på att glömma en sak jag ska göra ... försöka fixa så att min header SYNS!!

puss och kram


God morgon alla läsare!

idag börjar jag klockan 10:30 så jag ska ta tåget som går 10:03. och idag har jag ljud idag igen hela dagen men imorn börjar vanliga lektioner. idag ska jag även gå på lunch bion för de  är this is england , love that movie. idag blir de ju även ingen dans eftersom mamma är sjuk och då kan jag också vara hemma och vila mig efter helgen är sjukt trött .

jag försökte som sagt eller jag gjorde en header igår men sen när jag skulle lägga in  den bland koderna så vill den inte visas är sjukt sur på de. Kan någon hjälpa mig med de tro?

juste igår laddade jag hem massor med sjukt bra låtar :) så jag ska  tanka över de till mobilen nu så har  jag något och lyssna på när jag åker. vad ska jag säga mer ?

joo mamma och jag ska  på dansbandskampen på lördag om hon är frisk som vi bägge två hoppas på för de var skit roligt  :) jag smsar även med louise och vi måste verkligen träffas snart för de  känns Som vi inte har träffats på år och dar , men när de  egentligen var senast tror jag i september på min födelsedag tror jag. jag har så himla dåligt  minne.

men Nu ska jag tanka över  lite låtar , men jag bloggar om dagen när jag kommer hem vet inte när men de blir väl runt 3-4 eftersom de är en sen dag idag :)

puss och kram


min nya header (klickbar)

Glasögon :)

tja mina vänner !

som ni vet så var jag och kolla synen i fredags och jag fick beskedet att jag behöver glasögon , men de gör inget eftersom jag så gärna vill ha glasögon :) dom sa att jag ser knappt 70% på högra ögat och knappt 60% på vänstra ögat :( typ halv blind :P

men men , i lördags var jag på dansbandskampen och var på tv. men programmet slutar halv tio men dansen slutade 01:00 så jag var hemma runt halv 3 den natten :( jag var väldigt trött dagen efter kan man ju säga.

söndagen bestog av att jag bara var hemma och slappa för jag mådde inte så bra efter alla sena nätter. de var har varit mycket i helgen som man har varit tvungen och ta igen timmarna på  :)

idag hade jag även tänkt att fixa en ny design till bloggen :) men vi hööörs !

puss och kram


FIRMAFEST

hej på er !

jag vet att jag inte bloggat på länge men har varit lite upptagen men men så kan de bli ibland :) imorn blir de att åka till stan klockan ett och sen ska jag kolla synen klockan 3 och då får jag veta ifall jag behöver glasögon eller inte , men de spelar inte så stor roll för jag vill ha glasögon. jag är nog den enda som vill de :P

efter de ska jag på firmafest med mammas och pappas jobb :) så de ska bli roligt.

lördagen består av att först ska jag till melissa och göra en make over innan jag drar till strängnäs på dansbandskampen för att spana in E.M.D och även träna på min fina bugg som jag har tagit lektioner i på håkans dansskola :)

just nu sitter jag och kollar på singing bee celeb hah , kan inte tro vad vissa kändisar sjunger ! haha :D

jag bloggar på söndag :)

puss och kram  :) bilder kommer även från ullared och firmafest och även min frisyr och sminkning :)

melissas blogg kan ni hitta ifall ni klickar på länken nedan :
http://mellose.blogg.se hope you like it !

tidig dag imorgon

imorn börjar jag 10:00 och slutar 11:50!!!!!!!!


RSS 2.0