ni som inte hört!

jag kommer nog faktiskt byta till devote, men kommer ha denna blogg kvar ifall det  kommer bli ändringar eller något  annat. men ifall Ni vill följa med mig till devote  och läsa min blogg där så är det http://barasoffans.devote.se  

gilmore girls

tjenare!
har ni haft en bra dag? det hoppas jag verkligen. jag kom nyss hem från skolan och nu ska kolla på gilmore girls idag i skolan hände det inte så mcyket kan man säga det var mer en slapp dag. dagen började med slöjd klockan 08:00 på morgon , kom lite försent. men det gör inget eftersom man planerar sitt eget arbete själv. sedan var det matte i ca 40 min. ja det hände inte så mycket där heller. och lunch och spanska. efter det blev det final i innebandy , men vi kom tyvärr 2:a men det kommer flera matcher. ikväll blir det väl att plugga no till no provet imorn och sedan kolla på den perfekte för rosing tror jag. ja det händer inte så mycket mer ifall ingen dyker upp ikväll. juste, vi kommer även få klasströjor och byxor som vi får betala själva . det är svarta med guld text. kommer läggas ut på bloggen när det kommer.

love sophie
 

dålig uppdatering!

god morgon mina vänner! jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering , men det är så att jag håller på att kolla ifall devote är bättre och  kasnke  skriver  lite mer där för att lära  mig=P  jag hoppas ni håller kvar med mig ...oavsett vilket jag väljer snarast möjligt.

men här kommer min länk till  devote:
 
http://barasoffans.devote.se

god morgon!

god morgon mina vänner!
vad ska ni ha för er idag?
förlåt jag skulle ha skrivit på kvällen men det blev inte så eftersom först började de melodifestivalen och sen så satte vi på en film (sällskapsresan snowroller) och det lev ändå en tidig kväll men vi var skit trötta coh var skit mätta så vi rullade upp till sängen typ =P men idag ska vi bara åka in till stan och kolla på lite saker ...kanske köpa något kasnke =P och jag lovar att bilder kommer ikväll (alla bilder som tagits under helgen!)

ha en underbar dag!

god morgon!

tjena tjena kära lördags läsare!

vad händer idag? för mig händer det mycket min lilla kusin kom hit vid 10:20 imorse som vi ska vara barnvakt åt och sen ska jag och louise till heron och kolla yesman! jag hoppas verkligen den är bra! igår la vi väl oss i sängen vid 01:00 så vi var ganska trötta imorse men ikväll blir det ännu senare!

bye lovers!

nu kommit hem!

japp, nu har jag kommit hem och väntar på att louise ska ringa så jag kan veta när jag ska hämta henne på stationen. ååh, jag läängtar!! ja vad ska ni ha för er ikväll då? jag ska ialla fall kolla på så ska det låta med louise och sedan kolla på gamla minnen från dagis. jag vet inte mer vad  som kommer att hända men kommer ta foton från kvällen. imorn ska jag vara barnvakt eller vår familj  åt  min lilla kusin och sen ska jag och louise kolla på yesman på bio. det blir väl något  till lunch på heron och det kommer väl lite bilder  därifrån sedan på kvällen. idag vill jag också säga grattis till min  kompis  maria  som fyller år! GRATTIS! ja och mer har jag  att  säga nu  men kommer kanske update under  kvällen darlings!

love<33


ÄNTLIGEN FREDAG; LOUISE KOMMER!

god morgon mina vänner ! ddet blir ett snabbt inlägg. jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte skrev när jag kom hem från UG men jag var så himla trött när jag kom hem typ runt 10:15 eller något så det blev inget inlägg. idag kommer louise typ runt 20:00 och då ska väl vi kolla på lets dance och sen ska vi nog kolla på alla dagisfoton eller så blir det samtidigt som lets dance, vi får se. idag har jag so prov och det kommer gå bra eller ialla fall det känns som om det kommer gå bra, men nu måste jag skynda mig och fixa mig och lite annat roligt kanske?

ha en helt underbar fredag!

barasoffans.
              .blogg.se

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE!


Svensk underhållningsserie från 2005 i sex avsnitt. Här har tittarna fått chans att anmäla sina nära och kära som de anser är ovanligt dåliga bilförare. De sex sämsta bilförarna får vara med i programmet och genomgå en rad galna tester. Varje tävlande har med sig den som anmälde honom/henne samt en expert i bilen. Varje vecka får den som klarat proverna bäst lämna programmet med ära och en belöning. Till slut återstår endast ett ekipage som blir utsett till Sveriges värsta bilförare. Programledare Adam Alsing.
Det är dags att se om deltagarna klarar av att tvätta bilen i biltvätt. Deltagarna ska också försöka köra bilen på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Sista ska deltagarna köra med ömtålig last och för att göra det hela svårare placeras en skål med tio ägg på motorhuven.

Upptagen dag!

hur har ni haft det bra idag? jag har själv haft en rolig, upptagen dag med mina vänner. dagen började att jag kom till skolan och vi hade so så jag började jobba med jordens rersurser. efter den lektionen så kom spanska vi frågade helena ifall kerstin var i skolan idag men det var hon såklart inte så det blev en timme håltimme där sofia och jag kom på att sofia får käka godis om 9 dagar så vi skulle planera en film kväll som vi ungefär har varje månad, vissa filmer blir misslyckade och vissa filmer är otroligt bra! sedan efter en timme ungefär så hade vi engelska där jag fick svar på mina frågor till so provet på fredag. men det kommer gå bra känner jag och det är ju bra.sedan lunch och det blev det lunch och det blev klyftpotatis och färsbiff.. klyftpotatis var det ända som var gott! efter lunchen hade jag matte prov och det gick kanon så nu blir jag av med det också imorn blir det spanska prov och svenska prov. men det kommer gå skit bra för jag vet att jag har koll på vad vi har prov på. jag hoppas jag får bra slutresultat ialla fall. efter provet så gick jag och hade utvecklingssamtal och de hade typ inte så mycket att säga bara för att jag har typ precis kommit hem.

ja vad händer ikväll då? joo, faktiskt så ska jag till ungdomsgruppen =) och det ska verkligen bli kul. och sen blir det väl läsa när jag kommer hem i sängen med radio kasnke eller så kasnke man sitter vid msn ifall jag har fått igång det =P och det hoppas jag verkligen.

ja men nu har jag inte så mycket mer att säga jag får väl slänga in ett inlägg när jag kommer så kan jag berätta vad vi gjorde =P

många kramar

soffan

förvirrande dag!?

förvirrande dag  kan man verkligen säga att det har varit. dagen började med att jag väldigt trött som vanligt klev upp ur sängen och tog ett bad och sedan fixa mig.  sen när jag väl kom till skolan klockan 08:00 så hade jag syslöjd och där syr vi en kudde så det är inte så svårt. sen efter 2 timmars slöjd så börjar det!! alla kliver in i klassrummet och ska ha matte, en  lärare låser upp åt oss och säger att vår lärare kommer säkert snart... 30 min senare när det är 10 min kvar av lektionen så börjar alla bli trötta av att sitta och vänta för att vår lärare kom inte. japp så alla gick när det var 5 min kvar, sen på vår no lektion har vi samma lärare och vi frågar:- vart va du?
vet ni vad hon svarar!? nä förlåt men jag glömde faktiskt bort er , jag trodde vi hade lunch så jag gick och åt sen kom min kollega på lunch rasten och fråga vart jag var på er matte lektion och då märkte jag att jag hade en lektion till innan lunch. alla blev skit sura på att hon hade glömt oss , för där hade vi suttit allihopa och varit hungriga medans hon satt och åt lunch!! aja men sen gick vi på lunchen till centrum för att möta johan (konf. ledare) , han gjorde vårt humör gladare så vi satt inne på hans kontor typ en halv timme =P och sen när vi väl kommer till skolan och förväntar oss att vi ska ha spanska då säger alla till sofia och mig, så ni vet har vi ingen spanska! sofia och jag blev skit sura och bestämde oss för att gå till centrum igen för att käka på pizzan, för vi va skit hungriga och sen hade jag no och sedan studio. juste imorn har jag utvecklingssamtal!! (panik)
men jag har inte vart hemma så länge så de har nog inte så mycket att kommentera =P och imorn ska jag även göra mitt matte prov äntligen!! det har typ flyttats fram hela tiden och nu äntligen får jag göra det! imorn blir det även UG (ungdomsgruppen) för mig, det var skit länge sen men men imorn kommer man tillbaka i gänget igen =P
och sen för nåra timmar sedan så ringde louise och vi snacka lite om helgen, melodifestivalen t.ex. hur man kan skicka en opera sångerska till final! ja vad snacka vi mer om inte så mycket tror jag faktiskt. vad ska jag mer berätta om dagen? jo att imorn kanske min msn kommer funka igen, Jiiippiii! har varit utan den skit länge eller bara nåra dagar men jag börjar sakna den . vi har även massor med prov denna vecka men jag kan redan till de flesta faktiskt så det blir inte så mycket plugg ialla fall och det är skönt =P på lördag är inte louise bara här utan mina underbara kusiner! det är bara för gulliga. SKIIIT! vilket långt inlägg, sorry! men jag antar att det bara är bra ialla fall. men nu ska jag avsluta mitt inlägg och det kommer nog lite smått och gott kanske under kvällen ifall vi / jag har tur =P
love you!


090302

ja då har man kommit hem från skolan och sitter och kollar på systrar i jeans 1 :an och är inne på facebook. dagen började med att jag gick upp som tog lite tid eftersom jag var så trött. var det någon som såg beck igår? älskar verkligen när "gunvald" har temperament. aja den var ialla fall skit bra. aja , men efter lilla jag gick upp så hoppa jag i ett kokhett varmt bad. så underbart det är att bada på morgonen!! sedan fick vi höra på nyheterna att ca 20 båtar på slagsta marina står och brinner för att någon vätska har exploderat och mina föräldrars restuarang ligger där nere en bit ifrån alla båtar så vi kolla typ nyheterna hela morgonen..vad hände mer? joo sedan gick jag till skolan, det gick väldigt segt kan man säga eftersom man var så trött.  men när jag kom till skolan mötte jag linda och sedan kom sofia efter ett tag.  vår ena lärare hade med sin son eftersom deras dagis var stängt så hennes lilla son har vart med oss hela dagen, fett söt!!sen fick vi veta på lektionen att vi fick skippa sista lektionen och läsa hemma istället. det var jätte skönt att få gå hem lite tidigare första dagen på skolveckan. ja sen hade vi lite gympa, so, matte och roligt såklart! =P
och nu sitter jag här vid kära datan...
äntligen ! på fredag kommer louise äntligen kommer hon som jag har längtat efter!! vi ska väl gå på bio och sen skulle mina kusiner komma på middag innan mamma pappa och jag börjar jobba hela sommaren. ifall yesman går så ska vi se den. det gäller ju att passa in rätt dag och tid =P
nu har jag skrivit rätt mycket är ganska nöjd med mig själv! ikväll blir det stallet och då ska jag fråga ifall jag kan bli assestent för det har så dåligt med det nu så då gör jag det för att jag själv tycker det är mysigt att vara i stallet och pyssla samtidigt som man får jobba! för då ska jag åka dit på måndagaar efter skolan. jag hoppas  verkligen jag får !! men nu ska jag avsluta detta inlägg så ni inte får läsa en hel bok ;)

puss och gull!!


MY NEW MAKEOVER!


(konstig bild, men min nya makeover!)

här är min nya frisyr, gillar ni den? först slingade jag håret, vet inte ifall det syns men sen satte jag fast min hårförlängning! så här är den och jag hoppas ni gillar den för jag gillar den verkligen!

090301

hej mina bloggare!  idag är det första mars! så ta och skojja till det med någon idag! haha! idag ska jag inte göra så mycket. jag  ska inte  göra något speciellt  nu men idag fyller min  kära gammel moster år! GRATTIS! hip hip HURRA!! så  vi ska  dit och fira henne.  jag slinga mitt hår  igår  och det blev  skit bra, och  så fixade mamma min  hårförlängning. men det  ska nog bli bra? vad  ska ni göra idag innan skolan  börjar imorn?  göra så mycket  som går  kasnke? ja  jag har intee så  mycket mer att säga så, kram på er  och skööt om er!

RSS 2.0