slutade...

nu!! skit vilken lång dag det har varit. jag gick upp typ vid halv sju sen fixade jag mig och så och mamma shussade mig till stationen så jag kunde ta tåget till tumba. i skolan filmade vi lite längre intervjuer och så kollade vi på de sen. och nu är jag äntligen hemma, jag kom typ hem halv fem ??

imorn blir det till att börja halv 11 och sedan starta med att skriva manus och börja filma en lite kortare film. juste imorn ska jag också köpa miniräknare efter skolan så jag kan räkna ut saker i matte. vi får nämnligen inte använda mobilerna som miniräknare , men men det löser sig.

ikväll efter middagen ska jag sitta vid datan och senare under kvällen blir det till att bygga lösnaglar ;P

men nu ska jag kolla på my super sweet 16 och sen ska jag kolla på THE HILLS !!

puss och kram


hur har dagen varit , sophie??

joo den har väl vart helt okej. igår jobbade jag hela dagen så jag fick aldrig en chans att blogga , det var lite synd. jag jobbade väl klart typ vid 2 på natten och då skulle jag åka till donken innan mamma och jag lämna av linda. så jag var hemma runt 3.

idag vaknade jag halv ett typ, sen tog jag ett bad i lugn och ro och sen blev det tv och bara slappa för jag hade så himla ont i huvudet. sen gick jag upp till centrum för att köpa hem pizza, en calzone blev det.

nu som ni ser så kollar jag på made, exiled och the city !!

bloggar mer kanske senare eller så gör jag det imorn ;)

P.s

min bror kommer inte upp när mamma fyller år :(

Kvällen består av...

godis, cola och såklart MTV !! Made , exiled och även the city som man inte kan slita sig ifrån ;)

FREDAG

japp nu som sagt har jag kommit hem och ätit middag. idag red jag efter skolan och jag fick tjavs som jag typ aldrig ridit och nu gick han på tygeln :) jätte glad är jag faktiskt . efter det fick jag shuss av gabbi till huddinge centrum där jag tog tåget till tullinge och käka mat med papsen ;P

imorn ska jag upp väldigt tidigt eftersom jag ska följa med till mammas och pappas jobb och så ska vi släppa av pappa på någon golfbana för han ska lira lite golf med sina polare och sen drar mamma och jag och jobbar ;P

men jag kommer ju såklart ha med mig datan så jag kommer blogga under dagen !!

nu när mamma kommer hem ska vi sätta oss i soffan och mysa med chips och dipp, mums!!

juste i skolan idag spelade vi även i vår egna trailer till vårt egna program, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som när jonas hoppade över staketet och landar på alla fyra och jag ligger och skrattar i gräset ;) haha stackarn ;)
'
'men nu ska jag kolla runt lite på datan så hörs vi imorn, puss och kram!!


tjavs som jag red idag

skopunktens bästa sko!!


Stövlett från Skopunkten.com

399:-

i think...

jag sitter här och kollar på filmen perfect man. den påminner  mig om hur viktigt det är att få vänner och ha bra kontakt med en vuxen som man kan prata med . filmen visar olika känslor , men för mig visar filmen tonårsproblem som alla får någon gång och behöver någon bredvid sig.

nu har jag kommit till scenen då hon ska förklara för sin mamma vem hennes perfect man är och man ser verkligen sorgen i hilarys ögon och hur mamman bli sur men ändå besviken på hennes dotter för att ha ljugit ihop något bara för att hennes mamma ska bli glad !!

nu när jag har börjar i gymnasiet så märker man hur enkelt det är att få kompisar och man lär sig vilka som är bra och vilka som är dåliga. det finns många bra , men ibland kanske man ändå inte går ihop med den personen och då kan man inte vara vänner ialla  fall.

det här kanske låter töntigt det jag skriver nu , men när jag kollar på den här filmen kommer jag ihåg hur viktigt det är att ha någon vid sin sida !! så jag vill bara säga med det här att det finns vänner vart du än bor och tänk på att vara försiktig om dom , för dom kan försvinna med sekunder eller till och med hundradelar.

jag saknar ialla fall mina kompisar i thailand, falkberg och såklart gillar jag mina nya vänner i tumba gymnasium !!

ha en trevlig kväll !!mode!!


såå snyggt!

snygg jacka!!upptagen dag!!

upptagen dag är bara förnamnet idag , känns det som!! i skolan har vi börjat med att skapa ett projekt om att vi ska göra en egen trailer och så vidare. och så har vi även haft matte !! efter skolan åkte mamma och jag till eskilstuna och lämna nycklarna till huset i spanien och nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar !!

tyvärr så blir det ingen UG för mig idag eftersom jag kom hem nu och sen ska vi äta och sen skulle jag ha åkt upp dit men jag pallar inte vara där en liten stund utan jag vill vara där ganska länge , men det får jag ta igen någon annan onsdag ;)

men nu ska jag kolla runt i nåra bloggar , puss och kram!!


är det här en frisyr för mig ??

skriv vad ni tycker ??

JAG ÄR TILLBAKA !!

hej på er alla underbara !!

jag är nu tillbaka på blogg.se för jag tyckte att här kan jag göra min egna design utan att behöva photoshop eller något annat program ! jag hoppas nu att vissa av mina devote läsare hänger på till blogg.se !

jag kan berätta lite om mig själv!!

jag går i 1:an i tumba gymnasium i media linjen. jag älskar shopping och kläder och jag gillar även fotografera och nu i 1:an har jag faktiskt blivit väldigt interesserad av film/tv (rörlig bild).

jag hoppas ni kommer gilla min blogg som ni besöker här och skriver många kommentarer , så skriver jag kommentarer i er blogg !!

välkommen hem sophie (jag) !!


kramar er egna bloggerska sophie

RSS 2.0