I don´t give up

den här låten har jag gjort.. eller jag har skrivit texten till den . sen har min kompis sandra gjort melodin. nu är de hon som sjunger på videon , men vi ska spela in när jag sjunger eftersom de är min låt :P men här får ni ett smak prov på låten med sandra och skriv en kommentar vad ni tycker om den ! :)

PUSS



IPOD TOUCH 32 GB

is mine very soon!

pappa och jag slog ju som sagt vem de var som skulle vinna let´s dance och jag sa mattias och pappa sa cloudia! jag sa ifall jag vinner får jag en ipod touch 32 GB och ifall pappa vann skulle jag ha bjudit honom på middag på olearys. men vem var de som vann ? joo jag !!!!!!! så en ipod touch is mine!!!!


Hairspray!

tja tja!

hoppas alla mår bra för det gör ialla fall jag :P idag har jag haft projekt hela dagen och sedan blev det skärholmen och vi åkte dit för att mamma såklart skulle ha svart tyg till jobbar brallor till slagsta. imorn är det som vqanligt kärnämnes dag och då ska man såklart ha idrott som är dans imorn, men vad ska man göra ifall man vill ha bra betyg i något måste man kämpa för det och jag tänker inte ge upp.

imorn klockan tre ska jag också klippa topparna får se om det blir bra nu när man klipper i stället för att det ska vara så himla slitet hela tiden :P

på torsdag ska man till tandläkaren klockan halv två och sen bär man av till stan för att gå på vadå? joo musikalen hairspray!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fast jag fick betala biljetterna själv "/ lite jobbigt men ifall man ska ha med sig en mamma som också vill gå på den så måste man bjuda med henne , men men man får ju ialla fall med sin mamma !:)

nej nu ska jag kika vidare puss o kram!



finns ingen rubrik som beskriver dagen idag! :P

helt sjukt att de inte finns det, men  vi får köra utan rubrik helt enkelt. idag åt jag i matsalen (känner mig stolt). det blev potatis kyckling och tzatziki :P ehm efter det skulle vi börja med grafisk kommunikation när jag såklart tog mig ansvaret att vara gruppledare..men de jobbigaste är att hålla koll så att alla gör sitt plus att man ska jobba själv. men såklart man gör sitt bästa för nästa tisdag ska vi trycka allt i digitalpressen så något måste bli klart !!!!!

ikväll blir de stallet med mamma , hon ska inte rida idag utan jag ska rida idag :P

men nu ska jag käka thai mat som mamma har gjort ! hoppas de går att äta :P

puss !

bilder från helgen då louise var här kommer !

NICE SHOES!!


Textil-sko från Skopunkten.com

Hög Stövel från Skopunkten.com

Pumps från Skopunkten.com

LOVE !

i want so much!!!!!!!!!!!


best song !

den har min kompis sandra gjort ! så grym ! lyssna och lämna kommentar!:)


spex!

hitta en video på youtube när vi gör spex för konfermanderna 2009, haha !

karaoke på TG!

the rose! yes de var den låten jag sjöng på vår tema dag i skolan idag inför .. ja de flesta på skolan. jag var hur nervös som helst men matilda, sandra och många fler stog vid min sida (tack!). jag är faktiskt lite stolt att jag gjorde det eftersom jag gillar inte att gå upp på scen och ta plats , men jag är lite stolt ifall jag ska vara ärlig.

nu skriver jag med matilda på msn...,

juste imorn kommer min kära louise till mig ! igen .. ja jag vet men jag var magsjuk förra gången så det är därför :P

nej nu ska man städa undan lite sen ska man sjunga karaoke på datan!


bye bye !


 

en bild från skolan kommer senare !


lektioner efter lunch !

god morgon eller god eftermiddag ? eller jag vet inte vad man säger ?? sitter just nu i skolan och resten av klassen är nere vid cut cut maskinen och utbildar sig så vi har inga lektioner förrän lunch ! :)

vi slutar lite innan två och då ska jag plugga "/ så bloggar ja när jag har tid !


PUSSAR!

media markt!

idag blir de en sväng till media markt och fönstershoppa :P annars är det väl bara slappa som gäller tror jag i familjen idag.

igår var vi som sagt hos familjen holm och fira elle och kolla melodifestivalen. jag röstade såklart på manboy , men jag gillade även anna jätte mycket så hon var en värdig vinnare hon också.

ja juste nu sitter man i pjyamas och funderar på ifall man ska ta en dusch ? joo de ska jag nog !

ska dra nu !

PUSSAR

mammas data så det blir inga bilder tyvärr ! ska kolla på en ny kamera på media markt !

manboy manboy you can call me...

manboy! den har jag just nu på huvudet och sitter även och bloggar i matildas rum. hon står själv bredvid mig och kollar vad jag skriver och samt skrattar. mamma kommer snart och hämtar mig från den roliga kvällen som snart är slut. men de kan nog behövas för jag är sjukt övertrött !!!!

imorn kommer de få bilder som blev från idag och sen ska jag ha sovmorgon imorn och sen på kvällen runt 6 tror jag så drar vi till familjen holm och firar ellenor :) grattis! de är så sjukt många som fyller år nu .. så man har nästan tappat orken att gratta alla på facebook och gå på kalas ;)

nej nu ska jag vara social med matilda ! men vi hörs imorn ! dagens outfit kommer imorn och mycket mer bloggande om spännande saker !

GOD NATT , SOV GOTT !

kan inte lägga in någon bild för matildas data vill inte ....

frulle, globen och solen skiner vad kan bli bättre ?

joo, att åka till thailand förstås :P haha nej , jag skämta bara.. fast de skulle vara skönt med en veckas semester till thailand.

men ialla fall nu sitter jag och käka frulle sen blir de skola, sen hem till matilda , käka och sedan genrep i globen !

ska dra nu och fixa mig , PUSSAR OCH KRAMAR ER SOFFAN!


chokladdoppade jordgubbar!

ikväll blir chokladdoppade jordgubbar (eller ska de vara choklad doppade jordgubbar?) och sveriges värsta bilförare! haha sjukt roligt program och ni som inte ha sett det .. offra er en timma och kolla på något sjukt roligt.


aaaaaaaaaaaaaaah, shit! kom på imorn är de hälsokontroll i skolan "/ jag vill verkligen inte . jag behöver inte kolla hur lång eller hur mycket jag väger. juste en fråga till er läsare :) är de någon som vet ifall man får ha på sig glasögonen när man gör den där syntestet och ska säga alla bokstäver eller måste man ta av sig dom ?
haha, ifall man ska ta av sig dom kommer jag skämma ut mig för jag ser så dåligt :P

nu byter vi samtalsämne innan jag flippar ur! imorn kommer jag bara blogga på morgonen och kasnke hos matilda ifall vi sitter vid datan , men annars blir de imorn jag bloggar på morgonen. eftersom efter skolan ska jag hem till matilda och sen ska vi dra till globen och kolla på genrepet till melodifestivalen. haha vi har även skrivit ut vissa låttexter så vi ska sjunga med , ungefär som allsång på skansen :P haha ! shiiit hela globen kommer känna mig och matilda innan vi har ens kommit in :P

nej nu ska jag kolla nätet sen ska jag kolla the X-effect :)


//SOPHIEPROPP


film,lunch,lektion

är vad min dag består av idag. jag ska snart gå och sminka mig och sedan får jag shuss till skolan. efter skolan blir de lite plugg av energi och ja sen ikväll blir de kassler och potatis. ja vad ska man säga mer ? jag vet inte . men jag bloggar efter jag har pluggat ;)

PUSSAR & KRAMAR!


The X-effect

nu har jag tagit ett bad med inpackning på huvudet så nu ska nog håret må lite bättre än vad de har gjort innan. jag är så sugen på popcorn så jag undrar ifall jag ska dra popcorn till efterlyst ? jag är så sugen på popcorn så de blir nog så. innan de ska jag måla naglarna.

jag skulle vilja ha lösnaglar för jag blev så sugen på att ha de när matilda skaffade de på sina naglar, men mamma orkar inte hjälpa mig just idag så jag väntar :P jag är faktiskt hel kass på att fila naglar och så .. så man lämnar över ansvaret till någon annan :P

nej, nuu ska jag checka läget på klassmailen och kolla ifall någon vill ha något sagt där :P


ROSA PUSSAR TILL ER!







karaoke,karaoke och karaoke

nu har jag precis kommit hem från skolan. jag skulle egentligen gjort no prov idag , men de blir imorn istället.. typiskt. ikväll blir de thaimat till middag , mums ! uppleva lite med från thailand. men jag kan inte heller ringa un längre på grund av att de är något fel med conecction try to call later-kvinna som sitter och snackar thai och engelska :(

ja, men nu är jag ialla fall så sugen på att sjunga karaoke på datan så bye bye !


kommentera inte min rygg , jag sträcker väldigt sällan på mig , i don´t know why :P


9 MARS!!!!!!!

haha visste inte vad jag skulle ha som rubrik, det blev dagens datum helt enkelt. den här veckan är helt fullbokad kan man säga. imorn prov, torsdag fyller brorsan år, fredagen fyller camilla år och jag ska även på genrep med  matilda på melodifestivalen, lördag fyller elle år och sen på söndagen blir de nog bara slapp tror jag.

sen helgen efter så ska jag troligtvis till louise :) haha kasnke funkar bättre att träffas när man är frisk :P

nej nu ska jag sminka mig och klä på mig , kommer hem 4 typ så bloggar runt fem tiden kasnke .

KISSES AND HUGS!


Poi!

hej på er !

skolan har varit helt okej idag, men när jag kom hem så låg mina kära poi (eldbollar) i brevlådan!!!!!!! :)
så nu har jag mätt så att dom passar mig.

idag blir det att plugga efter middagen och sen ska jag dra till stallet och rida :) imorn börjar jag ju halv 11 så de blir lite sovmorgon plus att vi ska bara sitta vid datan imorn och öva på illustrator ;P

men  nu ska jag lägga upp dagens otufit åt er och sen ska jag kika vidare på nätet!

MANY HUGS FROM SOFFAN!




skola skola skola

nu drar jag snart till skolan bloggar när jag kommer hem :) ska dra och sminka mig nu

PUSSAR O KRAMAR!


pyssel pyssel och pyssel!

hela vårt hus ser ut som ett pysselhus här hemma :P haha, små barn ska alltid göra något:P rolle och millan kommer och hämtar barnen efter lunch och sen ska vi nog bara slappa här hemma :)

imorn är de skola igen :( tänk vad sportlovet har gått fort ... vad tråkigt för jag har nästan inte gjort något på mitt sportlov eftersom jag har varit sjuk och nu har jag varit barnvakt åt mina kusiner. men påsklovet ska jag göra bara roliga saker :P men bara för jag säger så nu kommer jag säkert vara sjuk då igen ? haha :P

nej, nu ska jag kika lite på nätet, PUSSAR O KRAMAR!


bubbelpool♥

nu ska jag snart ta med mig jennifer och bada bubbelpool med henne :P jag tror de inte kommer bli bilder , men jag lånar en bild från google/blocket. sen blir det mys i soffan när jenz ska typ sova och sen tror jag det blir melodifestival och ännu mera mys.

joo, jag har skit ont i hela axen, svanskotan och nederdelen på låret typ. så jag lär leva med min värmekudde hela kvällen och tigerbalsam. så får vi se ifall de blir bättre ;P

HAVE FUN!


P.s

bloggar imorn !





SKHLM!

skärholmen,skärholmen och skärholmen ! :) idag har vi varit i skärholmen och shoppat lite från rolles och millans presentkort och även 99:- skor på skopunkten. till och med pappa följde med ! fantastiskt roligt!

ikväll blir de lövbiff med vitlökssmör med klyftpotatis och sås , jag vet inte vad för sås men något sånt blir det. sen ska barnen bada och sen blir de mys i soffan sedan dags och lägga barnen och sen får vi se ifall de blir melodifestival fullt ut eller ifall man ska se sista filmen av stieg larssons filmer ?

juste ifall ni vill veta något mer så ni vet videon där jag åker miniskidor ? idag har jag fått ett stort blåmärke som är stor som en lårkaka ! har verkligen skit ont ! vet inte riktigt hur de ska gå och rida på måndag ? jag kasnke får stå upp i lätt sits om jag inte kan sitta på rumpan ? :P haha jag får se hur de går !:)

men ska kika vidare på saker och ting nu på nätet!


KISSES AND HUGS!




DAGENS OUTFIT

jeans-ginatricot

vitt linne- H&M

svart tröja- new yorker


INKÖP I SKHLM!!

MINA INKÖP!

först mitt presentkort på new yorker köpte jag bh,stickad tunika och en kortärmad oversize tröja eller vad man ska kalla det.



efter de gick vi in på skopunkten och så såg jag att de var rea på vissa saker då såg jag ett par skit snygga skor för 99:-


ROLIG VIDEO MED MIG!

joo, jag är en tjej som inte riktigt gillar och skämma ut mig inför folk och jag kan inte heller åka skidor, spelar ingen roll vad för skidor för jag kan inte åka ialla fall. och de är inte så ofta jag bjuder på mig själv i bloggen , men nu har stunden kommit. där ni får se mig åka skidor och skämma ut mig inför folk jag inte känner !



bilder :P

här är från pysseldagen!





blev inte så många bilder var tvungen att hålla reda på barnen ! ;)


inte lek i snön utan..

..igår blev de pyssel när dom kom hem från dagis. men idag blir de såklart skidor, pulka och snowracer i backen så se upp för oss ! ;) eller speciellt mig eftersom jag inte är så speciellt bra på att varken åka pulka eller åka skidor.

sen ska vi måla våra egna påskägg som vi gipsade igår och sen ska vi väl äta middag. pappa är ju som sagt på båtmässan så de blir jenz, jennifer,mamma och jag hemma :P

Antingen är de jag som är gammal eller så är de jag som är jag vet inte trött? för jenz vakna klockan fem och skulle gå upp sen låg jennifer kvar tills halv sex sen gick hon upp och jag somna om till halv nio? Asso jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv!!!!!!! jag börjar bli för gammal för de här ;P

nej , nu ska jag ta mig ett glas juice ! , och kanske kolla lite bloggar och fb lite ? ;P

see you!

P.s
bilder från pysseldagen igår och pulkadagen idag kommer ungefär runt bolibompa tid :P


hämta vilddjuren!♥

ska är det dags för att hämta vilddjuren alltså mina kusiner! sen när vi kommer tillbaka så lär de väl bli skidor, pulka och massor med skratt och skojj. ska försöka lära jennifer att åka skidor. jag på mini skidor och hon på mina gamla skidor som jag hade när jag var liten.

ni kommer få se lite bilder senare om hur dagen har varit. sedan ikväll kanske de blir lite slappt med en stieg larsson film och mys ? skulle inte banga , men vi får se vad som händer bloggar efter snö leket!


jenz & jennifer ♥

Goooooood morgon!

vad har alla för sig på den här morgonkvisten då?

nja inte så mycket på min kvist ialla fall. jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ta en actimel och sen ska jag väl käka något till lunch och sen är det dags för att hämta mina kusiner (jennifer och jenz). vi ska åka miniskidor och pulka ute i snön :) så man får bli lite barn igen :P

nej nu hoppar jag in i duschen !

puss!



Ica Maxi

har nu varit och handlat på ica maxi med mamma . ska snart börja med middagen hoppas jag , men hon ska väl baka muffins först ;)

jag köpte actimel idag för att förbättra mitt immunförsvar, de verkar typ ha blivit sämre på den senaste tiden så jag tänkte testa och kolla ifall den hjälper :) har någon testat den ?? :)

ja vad mer ska jag säga? ikväll blir de efterlyst och bara slapp i soffan för imorgon kommer mina underbara kusiner hit och stannar till söndag :)

nej nu ska jag lyssna på musik , bloggar senare ! :)

pussar



melodifestival låtar!

nu sitter jag här och bloggar och blir bara piggare och piggare. melodifestivals låtarna går på radion varenda sekund minut hundradel, väldigt irreterande för dom kommer vara tråkiga sen till finalen då man ska rösta.

idag blir de att man åker och handlar med mamma så man kommer ut lite. man har ju inte varit ute på ja några dagar så man vill ju gärna komma ut lite och kolla vad som har hänt i världen.

juste idag skiner ju solen , men fortfarande kallt ute. så jag har fått lite vår känslor så de är ljusa jeans tights och svart skjorta och rosa converse på outfits menyn idag. bild får ni se senare när jag kommer hem ikväll :P

haha , juste de kanske inte kommer bli så bra bilder nu under en viss tid för mamma och pappa glömde kameran i london så vi har en annan och den kasnke inte tar lika bra bilder men men man gör vad man kan av de man har . så vi ska maila hotellet och kolla ifall de har den där i london typ och ifall de kan skicka den till sverige.

nej , men nu ska jag förklara för mormor hur hon kommer in på min blogg sida och kan kolla vad jag gör :)

kisses ang hugs from

sophie!


konfermation!

hitta bilder från konfermationen!


tårtan , som en bibel


väntar på att få sitta ner


sjunger :P ropa till gud :)


ska redovisa vad vi har lärt oss :)

man tog på sig en svart peruk som jag inte visste hur jag såg ut i och gick ut och gjorde en roll , hela kyrkan skratta!

utanför kyrkan med alla :)


jag :P


jag och sofia :)


London presenter

ED HARDY BOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


förpackningen

innehållet :

 


ed hardy klocka med bling bling runt om :)


ett till gummi armband med smycke till min samling på armen


liten parfym flaska som  man kan ha med sig i väskan


stor parfym flaska

 

dush gele och body lotion

de var slutet på ed hardy boxen , men fick även en mini mini liten victor och rolf parfym !



tack !


sjuuk!

har varit grymt magsjuk under några dagars tid nu , men snart är jag på fötterna igen ska bara få tillbaka lite engergi. ikväll blir de csi och lite nacho chips och dip ( saknar vissa maträtter och drycker så jag håller på att dö!).

pappa och jag körde precis buzz (jag förlora) men som vanligt får han igen. juste nu när mamma och pappa kom hem från london så fick jag ed hardy´s parfym paket med massor av roliga saker. ni får se bilder senare!


ska käka nu !


puss de var roligt och blogga lite nu när man legat så länge !

RSS 2.0