tjabba tjena hallå !

tja !

jag har inte bloggat så mycket på grund ut av att jag har jobbat och de har varit lite strul att få hit vår thai kompis dee. men nu är jag tillbaka i blogg världen igen . solen skiner fåglarna kvittrar och då kommer jag tillbaka , ganska najs !

dee kommer stanna till onsdag sen åker hon till gävle i några dagar , sen kommer hon tillbaka hit och kanske är här ett dygn till och sen kasnke bara kasnke hon drar till malmö och träffar några kompisar där. men på onsdag ska jagb följa henne till centralen och sätta henne på en buss till gävle och sen ska jag hem och umgås med mormor och morfar som är här då från tisdag till onsdag och sen ska pappa och jag dra till net och net och ska köpa en mini laptop till mig som är rosa , såklart ! ;)

så den kommer jag ha med mig och ha nät ganska ofta och då kan jag blogga. juste jag måste börja ta mer bilder och lägga ut på bilden när jag nu har äntligen hittat min kära kamera ! :)

nej nu får de räcka för idag bloggar imorn , inga bilder imorn de kommer på onsdag efternsom jag ska tömma min data på bilder och musik ..

puss o kram !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0