idag blir de ..

torsdagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! för imorn är de valborg och då kan man inte ha fredagsmys så det blir idag istället :) nu väntar vi bara på att pappa ska komma hem , sen ska vi käka och sedan blir det hemmagjord blåbärs paj med vaniljsås och golfspelande på wii tror jag eller hoppas jag ..

idag har skolan varit ganska bra förutom att de drar in på våra sovmorgonar och lägger nationella proven... och de gillar vi inte för vi eller jag och matilda behöver den för att kunna funka i veckan men nu kommer vi nog inte göra det .. så vi kommer nog bli ganska blonda nästa vecka när vi pratar ;)

imorn har vi svenska och då ska vi ha valt vad vi ska fördjupa oss i och jag har valt retorik. men jag ska göra ett argumenterande tal om de jag brinner för men jag vet inte riktigt vad jag ska snacka om ? så ifall ni har lust och tid så kan ni ju skriva en kommentar på förslag vad jag ska tala/prata om? please!

nej nu är de matdags .. pappa har kommit hem!


what should you do?

sitter hos morbror o moster och mina kusiner som sover. kollar just nu på nyheterna och ser att madde och jonas har brutit förlovningen.... asso så intresserad är inte jag om just de området men sen gillar inte jag att de lägger de på på första sidan...
snart ska man slagga men vi hörs imorn:)

go morgon mina solstrålar!!:)

go morgon!! hur har er natt varit?? nu sitter jag på slagsta för en timme sen var man i sängen"/ men men jag kan träna en timme extra på mina poi :)
idag blir de middag hos moster, morbror och kusinerna:) och där blir det grillat på deras nya grill:D
juste nu har jag även fått internet på slagsta så nu kan jag blogga lite mer när jag är på slagsta och idag ska jag även försöka få en bild med i inlägget:)
// sophie

friday!!!:)

go morgon på er! ville bara slänga in ett inlägg innan jag åker till skolan. bloggar mer o berättar mer när jag kommer hem runt halv 4:) puss

god morgon sunshines!!!

god morgon!! jag vet att jag inte har bloggat på längr men de har varit så mycket i plugget:( men nu börjar allt lösa upp sig. idag blir de sklhm och jag ska göra lite inköp:p men nu ska jag hoppa in i ett bad och sedan blir det även engelska nationella prov ... hoppas de går bra:) nej men bloggar när jag kommer hem. puss!!!!!

mys i soffan

go kväll!!
för ett tag sen kom jag hem från heron :) där var de roligt men jag vet inte om jag vann någon gång "/ men men....
imorn blir det in till stan på en fika o lite tjejsnack på stan med louise :) ja sen vet jag inte mer vad som händer, just nu kollar jag på supersugen ialla fall:) ska dra nu men vi hörs imorn!!
puss o kram

vaknar till solsken

god morning:)
jag vaknar av att solen lyser in i mitt rum. gansks mysigt faktiskt..
vad ska man göra idag då när det är sol ute?? joo man sks bowla med elin,erica,pontus och kanske andreas hänger på??:)
imorn då ska man träffa louise inne i stan och sen på helgen ska jag busa med kean o henke :)

men nu ska jag dra:)

puss o kram

solsken,i love!!

solsken,solsken,jag älskar solsken!!!:) jag är så glad att det är sol för jag vill verkligen ha sommar nu!!:) vad ska ni göra idag allihopa?? själv ska jag åka till skhlm och kolla runt lite och sen ska jag till media markt för att köpa skärmskydd till ipoden och sen bär det av till familjen röjehag :)
vad händer mer på påsklovet?? jo man kanske ska dra och bowla med polare och sen ska man väl bli bjuden på middag av göteborgaren?? :)
juste idag är det rättegång om mats alm och linda chen?? vad tycker ni om honom och tror ni att han pratar sanning?? "/
men nu ska jag dra för nu ska vi köra pappa till slagsta..
puss o kram

5 April måndag

god morgon eller det är ng fel ord för jag vakna ju inte nu men de är första inlägget på dagen :) och när man vaknar och förväntar sig solsken men de är snö :( så besviken blev man men klev upp och följde med mamma och pappa till slagsta.
ikväll drar man troligtvis till bocken och ska käka med kusiner morbror och moster tror jag man kallar det och sen ska man hem och kolla på johan falk :)
nej jag bloggar senare då jag har internet :)
puss o gull

mtv

nu har jag precis kommit hem från slagsta och nu ska jag bara softa framför tvn med min ipod som är kopplad till internet :) det blir mtv för min del först life of ryan och sen blir det taking the stage ...sedan ska jag och min kära familj slå på en rulle , vet inte riktigt än vad det blir:p
tyvärr blir det lite mindre bilder nu när jag bloggar från ipoden men jag ska försöka komma på en ide på hur jag ska göra.. pussar!!!
juste imorn kommer troligtvis jean o göteborgaren stockholm :)

god morgon

hej o god morgon kanske man ska säga?? nu ligger jag i sängen och väntar på att badet ska bli ledigt tillöl mig :p sen bär det av till slagsta och där kommer jag inte ha något internet förutom på datan, men jag kommer nog blogga under dagen!!!! :)

puss!!

god natt bloggen

nu ville jag bara säga god natt:) mamma och jag är verkligen sociala sen hon skaffa iphone och jag ipod , eller inte? haha!! mamma sitter just nu och spelar spel med någon irreterande musik:( men jag ville mest säga att jag bloggar imorn när jag har internet:)
puss o kram



olearys mat på hög nivå

tja bloggen!!! eftersom det funkar så bra med att blogga på ipoden så kommer jag blogga mera och det tycker jag är roligt:) nu sitter jag och käkar nachos och snart kommer min fajitas, mums!! efter olearys blir det av till familjen holmHolm och där blir det väl en fika innan man drar hem och kollar på millenium :) imorn blir det slagsta igen.. louiseLouise kom hem snart så vi kan träffas!!! hahahaha
aja, men nu kommer snart maten så jag måste sluta nu så att inte ipoden hamnar i fajitasen :p eller vad man ska säga men jag tror ni förstår;)

pappa hälsar;)
pussar o kramar!!!!

god morgon

god morgon mina vänner!! jag tänkte bara kolla om det funkar att blogga ifrån iphone eller ipod:p jag kan ju inte blogg från slagsta när jag inte ha tillgång till internet på grund av att dom har kod lås men jag ska försöka få den ...
men som sagt jag ville bara se om det funkar!!!:)
puss o kram :p

LOVE MUSIC

nu sitter jag med ipod touch i öronen och bara brakar musik!!! tyvärr har jag ju inte internet på slagsta men kommer få det så fort som möjligt , men jag kommer få internet ikväll och då kan man ladda på alla roliga program :P

 jag kommer väl komma hem till sju eller åtta och då kommer man vara inne på msn och fb på ipoden !

men puss o kram

tryckeriet

tänkte att ni skulle få lite smakprov från tryckreriet där jag pluggar vissa dagar :)

bära papper kan vara ganska tungt ibland!!!!!!!!!!!


sen när man har burit papper ska man skära papper sedan dags för tryck!!!!



lite jobbigt att vänta på alla papper men nu är det dags för att kolla hur resultatet blev !

lite svårt att öppna luckan och ta ett papper innan alla papper flyger ut!

fick ut ett papper , men hur blev resultatet?

yeah! resultatet blev bra äntligen efter mycket krångel :)


sista dagen i skolan innan...

lovet kommer !!!!!!!!!!!!!!! gud va skönt med lov . vad ska ni göra på lovet ?

igår satt jag med mammas iphone typ hela kvällen för jag längtar så mycket till min ipod :P jag kom in här på blogg.se och nytt inlägg och kunde skriva en rubrik , men ingen text ??  de var lite skumt så det ska jag komma på tills jag får min ipod för då kan jag blogga oftare! men nu ska jag käka frulle !

puss o kram !

RSS 2.0