Wag the city in botkyrka

det var en kille för några veckor sen som kom och berättade om en musikal som dom skulle starta på subtopia i botkyrka och det var bara 10 stycken som fick vara med , och jag kom med !! LÄS detta som står under!!

Torsdagen den 17 september blir det Grand Opening för Wag the City Botkyrka på Loftet i Subtopia. Med film, fikamingel och ett exklusivt uppträdande av Flemingsbergs stoltheter - Mohammed Ali - påbörjas höstens spännande arbete.

Efter flera månaders förberedelse är det dags för Botkyrkas unga att fatta pennorna, greppa instrumenten och mickarna och ta ton.

När snön sedan faller ymnigt i stora flingor kring jul kommer ungdomarna att ha skrivit hitlåtar, dansat sig svettiga och plockat fram sina inre teaterapor tillsammans med artister, musiker, skådespelare och inte minst Botkyrkas fantastiska Kulturskola.

De ungdomar som kommer att delta kommer från runt om i Botkyrka och ska under tre terminer tillsammans skriva och framföra en stor musikdramatisk produktion. Resultatet kommer att spelas på stora scener i Botkyrka så väl som inne i stan. Premiär är satt till november 2010. Alla deltagare ska dessutom resa till Malmö i maj för att besöka och medverka i Wag the City Malmös produktion.




Kommentarer
Postat av: Maria

sv: haha! aa, han gillar dig ;)

2009-09-17 @ 21:48:30
URL: http://mariakarle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0