Måndag :)

halloj !

skolan har varit väldigt slapp idag och det var ganska bra för jag har inte sovit så bra inatt kan man säga, mardrömmar och blåst och regn! men sen på dagen sken solen :(

jag gick till journalistiken med matilda och sen så berätta läraren att vi skulle komma på en idé till vårt repotage som vi ska skriva imorn :) så vi "slutade" typ halv 12 :) fett nice!!

nu har jag ätit chicken green curry (thai mat) mums ! och snart nu ikväll bär jag mig av till stallet och kommer inte hem förrän sent ikväll :)

men det är ganska okej efternsom jag börjar halv 11 imorn :) eller som jag göra varje tisdag :)

nä men nu ska jag väl ta och läsa lite bloggar och sedan sjunga lite karaoke på datan , i love to sing!!

puss och kram

SÖNDAG 27 september

hej på er !!

förlåt för en ur ursel uppdatering! men nu ska jag verkligen ta bloggen på allvar :)

idag har jag mest varit hemma och inte gjort så mycket men jag har sjungit lite och kollat idol. och jag har även kollat på de senaste harry potter filmerna som jag fick låna av matilda. TACK!

sofia ska höra av sig till mig ifall hon och jag kan göra något när hon kommer hem , men annars ska jag ut och gå med mamma och pappa på en liten promenad. ikväll blir det väl bara slapp i soffan, hoppas jag :P

imorn börjar ju såklart journalistiken igen , super kul är det ju inte men det roligaste är att sitta och skriva vid datan. eftersom det är väldigt mycket genomgångar, men ifall man har matilda och sofia + resten i klassen så kan det bli roligt ändå:)

nä men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig tills mamma kommer hem och ska laga spagetti och köttfärsås!:)

HÖRNI! jag har även haft lite problem med och lägga upp bilder , men det ska bli fler nu när jag tror jag har löst problemet :)

juste snart kommer även bror upp :) okej vecka 44 men ändå :)

ha det bäst! bloggar mer ikväll , promise!


Journalistik

japp det har jag haft hela dagen i skolan idag. det menas med att jag typ har suttit vid datan hela dagen. idag var det även skit lång kö till matsalen så jag och matilda gick till stora Xenter huset och åt där för det var typ 30 min kö.

snart är det middag och sen blir det iväg till morbror rolle och fira honom som fyller år idag. och efter det blir det av till att svänga sina lurviga i bugg i huddinge.

hörs senare!!


BIO IDAG MED LOUISE!!

nu drar jag in till stan med louise och ser på nya beck bloggar mer senare !!

puss och kram

P.S
välkommen hem familjen röjehag :D

Wag the city in botkyrka

det var en kille för några veckor sen som kom och berättade om en musikal som dom skulle starta på subtopia i botkyrka och det var bara 10 stycken som fick vara med , och jag kom med !! LÄS detta som står under!!

Torsdagen den 17 september blir det Grand Opening för Wag the City Botkyrka på Loftet i Subtopia. Med film, fikamingel och ett exklusivt uppträdande av Flemingsbergs stoltheter - Mohammed Ali - påbörjas höstens spännande arbete.

Efter flera månaders förberedelse är det dags för Botkyrkas unga att fatta pennorna, greppa instrumenten och mickarna och ta ton.

När snön sedan faller ymnigt i stora flingor kring jul kommer ungdomarna att ha skrivit hitlåtar, dansat sig svettiga och plockat fram sina inre teaterapor tillsammans med artister, musiker, skådespelare och inte minst Botkyrkas fantastiska Kulturskola.

De ungdomar som kommer att delta kommer från runt om i Botkyrka och ska under tre terminer tillsammans skriva och framföra en stor musikdramatisk produktion. Resultatet kommer att spelas på stora scener i Botkyrka så väl som inne i stan. Premiär är satt till november 2010. Alla deltagare ska dessutom resa till Malmö i maj för att besöka och medverka i Wag the City Malmös produktion.




DUMMA SOPHIE!!

japp jag är dum för att jag har inte bloggat som min sysling fredde sa, så nu måste jag verkligen skärpa mig och blogga mer !!

igår började vi med journalistik i skolan och det var rätt läskigt att sitta vid dom nya mac datorerna och man vågade typ inte trycka på något ;P haha :D så var det typ :P

sen på kvällen åkte jag och mamma till bugg kursen och där fick man svänga sina lurviga och lära sig ytterligare lite steg som man inte visste innan.

ja vad händer ikväll ??

joo , jag ska till ug och leva livet med gamla polare och sen ska jag väl hem och kolla tv antar jag och lägga mig tidigt ikväll för jag börjar 08:10 imorn och slutar halv fyra :/ och efter det ska mamma och jag till farsta och handla lite till min födelsedag eftersom jag fyller år på fredag :D

nä nu ska jag kolla top model och duka och sedan äta :D

pussar och kramar !!



skolan börjar 10..

och ska möta simon kvart i :) iidag i skolan är det bara utvärdering :( och det har vi även imorn också ;( igår var jag på föräldramöte och dom visa korten från passerkorten !! :O man kan ju säga att jag kolla bort när man hamnade på den stora skärmen ;) ja inte så mycket mer hände , det var snack från svin influensa och vad vi har för ämnen och vad vi har jobbat med :D

juste igår när jag gick hem från skolan träffa jag sofia och max :D gamla polare från falkberg :) saknar inte klassen så mycket som jag trodde att jag skulle göra , jag saknar bara vissa personer!!

men nu ska jag kolla så jag har med mig allt , puss och kram

dålig uppdatering !!

förlåt för en otrolig dålig uppdatering !! men men det ska jag bli bättre på :D men igår var jag ialla fall på buggkurs , gud va roligt det var !! jag får ta med kameran nästa gång så får ni se ;P och ikväll ska jag på föräldra möte, och jag och nåra till ska klaga på att det inte finns nåra draperier i duscharna !!;P hah, bloggar senare :D

brother

     

what should i say ??

de är så mycket nu i skolan. vi har 2 st projekt pågång som ska vara klara nästa vecka så dagarna kommer vara fulla även på kvällarna, ja tro mig !! plus vanliga dagar i skolan för vi måste arbeta efter skoltid! men så ligger det till i media branchen.

snart kommer mamma hem och då ska vi grilla och bara mysa. imorn fyller min mamma år och då ska jag få TRÄFFA MIN BROR! han kommer upp ialla fall!! fy fan va roligt det ska bli!! kommer ta många bilder så ni får se likheter mellan bror och syster ;P

men ha en trevlig dag så hörs vi senare !!

vintern är snart här


RSS 2.0