kollar ni på  idol? såg ni lars? f**n vad bra han va ! jag gillar honom inte i vanliga fall, men de här var hans bästa framträdaren!! haha, gud va braaaaaaaaaaa!!
<333


NY SOFFA!!

hejhej bloggen!!

idag har jag vart på ikea och köpt en ny soffa! jag får lägga ut en bild på den imorgon kanske. men imorn blir de en stressig dag eftersom jag ska tävla så jag ska vara i stallet tidigt och sen ska jag också vara barnvakt åt min kusin!! =)
vad har jag gjort mer idag? joo jag har även skaffat lite ny inredning till mitt rum. Nu ska jag kolla på idol :P
vem är er favorit? kollar ni? skriver ett inlägg senare, puss o kram


jag hittade en bild på soffan på google så här kommer vår nya soffa!!! :D


   

upptaget hästlov!!

tjena bloggen!
just nu är jag hos mormor och mofar ute på landet och sitter vid datan eftersom de inte finns så mycket att göra här så då får man roa sig med datan jag hoppas ni har de roligare än vad jag har. Aja, men imorn blir de drag XD
i morn då ska jag till ikea och köpa ett data bord som man kan ha i höret på rummen. och sen kanske de blir en ny soffa till vårt vardagsrum, de lär behövas eftersom den soffan har vart med i hela mitt liv men den håller fortfarande.till middag vet jag inte var de blir eftersom jag rider på fredagar och jag kommer hem sent. sen på lördag då kommer min käraste kusin och då ska jag också även tävla i dressyr för andra gången i mitt liv jag vet inte hur de kommer gå men jag hoppas de går bra, för förra gången kom jag nämnligen SIST! fast jag har blivit bättre nu. för de va typ 3-4 års sen jag tävla för första gången.vad ska ni göra på ert höstlov? jag hoppas ni inte är lika upptagna som jag är, jag hade jätte gärna vilja träffa min kompis louise och även sofia och shoppat loss inne i stan. men de får bli en annan gång, I Promise!!
jag hoppas ni besöker min blogg ofta, skriv gärna kommentarer om vad jag ska skriva om och även vad ni tycker om bloggen, för jag vill verkligen att de ska bli en bra blogg och för att den ska bli bra så måste ju läsarna komma med förslag eller tips ?
jag tänkte börja med att skriva om nya filmer som kommer och bra bio filmer även fast jag inte går på bio så ofta. men men de skulle va kul.
jag måste nog gå snart på bio så jag får använda dom dära bio biljetterna som jag fick av sofia när jag fyllde år (tack!).

många pussar
sophie

sofia jag såg din kommentar om designen men skulle du kunna fixa så där till mig på photoshop?? , skriv en kommentar som svar...
love you babe!!♥

dålig uppdatering!!

förlåt för en dålig uppdatering men men jag får börja bli bättre. idag har bjag vart med sofia och sjungt singstar, VI ÄGER!! nja, kanske inte:P
idag har jag pluggat,pluggat och pluggat. fast veckans höjdpunkt är faktiskt mamma mia filmen som jag fick se i veckan, visst är den bra? är de någon som har sett den?? den filmen kan jag verkligen rekomendera..
igår var jag inne på stan med familjen och shoppa sedan hälsa jag på min kära farmor. jag köpte faktiskt en ny hemtelefon, den är väldigt annorlunda. den ser ut som en pussmun och är rosa, nej jag skämtar inte den är skit cool!! min favvo tills den går sönder:P
 imorn ska jag hälsa på mormor och morfar ute på landet, haha, dom bor verkligen ute på landetr de är helt öde där typXD

aja får lägga in ett inlägg imorn för jag tar nog med mig datan till "landet"

ses... många kramar sophie (bloggtjejen)

god morgon!!=)

ja nu sitter jag här vid mitt sovrums fönster och ser solen som skiner in i mitt ena rum.ganska mysigt faktiskt!! idag ska jag nog inte göra så mycket men jag ska göra roliga saker. dagen börjar med att vi ska hitta halloween saker som vi ska ha och skrämma med i stallet, för dom har nämnligen halloween kväll där och då ska dom gå en spökrunda, och där ska nämnligen jag och mamsen och en annan kompis skrämma livet ur dom :P hahahahahaha!!!!
sen klockan 13:00 ska jag till tandläkaren de är inte något jag jublar över, men men man måste ju gå för att få nya fina tänder...=)
sen ska jag nämnligen träffa en kompis som jag inte har träffat på länge så de ska bli kul, men ändå lite pirrigt:P
sen ska jag ta mig hem och så ska vi äta middag här hemma innan mamsen och jag ska rida och sedan skrämma alla som ska sova över i stallet.=)
ha en bra och en trevlig dag!!

p.s
ni får gärna kommentera om vad jag ska skriva om för att den här bloggen kan bli bättre!! =)



//sophie

ställt om klockorna?

hej, ni har väl inte glömt att ställa om klockorna en timme bakåt? Yeeees!!! ytterligare en timme som man kan få sova på. igår va jag på mammas o pappas jobb... de va lite kul. de va ju sista kvällen eftersom dom har bara sommar restaurang. förlåt att jag har vart dålig på att uppdatera men jag har vart så himla trött den här veckan och den har vart så himla rolig också men ändå trött. idag händer inte så mcyket jag kanske ska ta en promenad senare för att pigga upp mig nu är de ju äntligen höstlov så nu kna man göra vad man vill. =)
mitt höstlov kommer inte vara så spännande jag ska plugga, vara i stallet, sen ska jag också träffa min kusin:P jiiiippiii!
jag kommer nog lägga in ett inlägg till idag så...håll koll under dagen!!
många kramar
sophie

säger bara en sak...

joo jag är så trött så de blir ett kort inlägg men jag sammanfattar denna vecka trött,nervöst aa de är de för nu ska jag koppla av ska upp 5 imorn!!! skriver ett längre inlägg imorn

röda naglar :P

hej alla goa och glada bloggare!
just nu har jag kollat på stina´s blogg, gud va fin hon blir på bild=) idag som sagt va de inte så mycket att göra på halloween rocken utan de va mer att flytta över högtalare, mickstativ och stäckare m.m. jag och sofia fick ta den som höll ihop allt, jag menar ifall va hade tappat den hade de inte blivit någon show!:P haha, men som tur gjorde vi inte de. nu sitter jag och förbereder mig inför morgon dagen som  blir lång...idag fick vi veta att vi skulle vara i skolan klockann 07:00 och ha genrep!! ingen sov morgon för sophie inte, haha. de är mycket jag ska göra innan imorn, eftersom vi ska ha genrep från klockan 15:00 till 21:00 imorn. jag ska måla naglarna som jag gör just nu, jag ska packa de som jag ska ha med mig imorn. och de är hårnålar,hårspray, kam, kläder, smink, skor, aa jag tror de va allt. aa vad händer ikväll för er då? jag hoppas verkligen ni får sov morgon och kan njuta av lugnet. =)
idag har vart en rolig dag med mycket humor. idag fick vi nämnligen veta på klassrådet att vi skulle till ungdomsmottagningen på torsadag, de va lite kul =)
aja nu ska jag fortsätta fixa mig sedan ska jag till stallet:P gossa med hästarna!!

många halloween kramar
sophie


snart dags!

tja tja nu börjar de blir riktigt nervös eftersom vi ska ha halloween rock i skolan och vi ska ha genrep hela nästa vecka så ja, jag kan lägga ut inlägg på hur de går för oss=) just nu sitter jag och kollar på ett program på MTV som de är 2 par som ska kolla ifall deras partners ex är kära i varandra. de är ganska kul. aja vad har jag gjort idag?? jag har övat med sofia till halloween rocken sedan har jag lärt mig hur man ändrar designen via KENZA´s blogg. idag blir de väl bara slapp igår såg jag på idol och jag ville inte att någon av yasmina eller robin skulle åka ut, men men nån måste åka ut. men ikväll blir de humor stjärnor på is ska jag kolla på och svensson svensson. men nu ska jag kolla på tv och slappa imorn blir de plugg!!

många kramar
er sophie

...

hejjsan, ännu en gång de blev lite stressigt i förra inlägget eftersom jag skulle åka med kusinen och bada. hah, att lite vatten kan vara så roligt. just nu sitter hon och kollar på filmen "min vän charlotte". den verkar vara interessant eftersom hon har kollar på den 2 gånger innan, hah..men dom skka väl åka snart tror jag eftersom hon ska typ till dagis imorn. vad gör jag själv då? joo, jag sitter och väntar på att sofia ska ringa =)
de är mycket som ska göras nu tills imorgon eftersom vi ska ha genrep och allting ska vara klart tills imorn, och de fick vi reda på idag....aja allt löser sig. men jag hoppas sofia ringer snart så kan jag fråga henne en sak. jag hoppas inte ni har en lika stressig kväll som jag har haft eller har framför mig. vad ska ni göra resten av kvällen?
ja vad händer imorn då...? joo jag ska gå till skolan och ha kul med sofia, sen ska jag till stallet och gossa med hästarna och rida och vad händer sen? jag kanske ska gå till gården (fritids gården) med sofia.. vi får se ifall man orkar.
Nu har jag nog inte mycket mer att säga så jag ska nog avsluta de sista inlägget nu... ses imorn!!
glööm inte att de är fredag imorn?=)

många kramar

sophie/soffan


GRATTIS, ♥

grattis pappa!

tjena tjena, jag började skriva redan nu som blir första och sista inlägget för idag, eftersom jag har skit mycket att göra. ja som sagt jag ska ha gäster eftersom papsen fyller  år sedan ska jag måla naglarna röda till halloween showen som vi ska ha genrep på imorn, sen ska jag snacka med sofia om vad vi ska ha på oss och vad vi ska ha för smink med oss :P nu är mina kusiner här, dom ska nämligen på simskola idag så dom måste åka snart så jag får väl säga hej då till dom. vi hade ju musik prov idag och de gick jättebra men jag vill inte säga mitt betyg. nu frågade just min kusin ifall jag ville åka med så nu gör jag de :P skriver nmär jag kommer hem


50 minuter ♥

jag sprang på 50 min runt brantbrinks IP. den sträcka är 5.1 km och man ska även springa i en ko hage fett scary. jag klarade att springa med sofia ett tag men sen pallade jag inte och då gick och sprang jag i olika omgångar. jag skulle ju ha tagit bussen med sofia idag men men  de gick åt skogen så vi fick gå upp och även gå hem. Nu har jag kommit hem från UG, vi sjöng en låt som va typ 10 min , jag skrattade as mycket när den aldrig tog slut!!=)
men jag har även pluggat matte ni vet roten ur bla bla bla... ja ni kanske känner igen er, fick typ ringa halva släkten för att veta hur man räknade ut de utan miniräknare. Aja men nu är de löst och klart skööönt har nämnligen prov på fredag + att jag har musikprov och engelska läxförhör på alla 42 verb!! HJÄLP MIG!! musikprov är skit jobbigt för jag kan inte spela piano och dom tar ordningen genom klass listan och jag e först!! :O snälla jag skulle vilja vara sjuk imorn. Men men man får ta de som de är. Imorn fyller även min pappa år grattis!! då ska jag ta i från tårna nmär jag sjunger...skulle inte tro de först ska jag komma upp ur sängen. de blev inga bilder från brantan imorn men men, jag ser till att de kommer ut ett gäng imorn. just nu sitter jag och kollar på efterlyst, gör någon annan det? jag tycker de är jätte bra för då får man reda på vad som händer i världen.
JUSTE, jag har också blonderat mitt hår =) de blev snyggt tycker jag. älskar mitt hår sen jag rakpermanentade och färgade, så nu är mitt hår ok enligt mig. ja snart ska man väl sova eftersom hela släkten kommer imorn och de blir en lång dag i skolan imorn slutar 15:20 =(

Good night, ♥

sophie...

P.S
tack för en skit kul dag idag sofia, älskar dej!!!


buss 721

tjenare bloggiz!!

hm...
ja vad har hänt idag? joo jag har vart i skolan sedan har jag jobbat liite lite matte. jag hann inte så mycket idag faktiskt. idag är jag väldigt glad eftersom vi typ inte har någon skoldag imorn + att jag har matte prov på fredag och inte på torsdag!!ehm..ja vad ska jag skriva mer?....JOOO nu kom jag på imorn ska jag och sofia ta bussen till brantan och sedan ska vi springa. springa faan, jag hatar att springa!? sen ska jag tyvärr plugga och sen ska jag till min roliga UG! ni som inte vet va de är en grupp som man samlas för att träffa vänner efter sin konfermation. bussen som vi ska åka imorn heter buss 721 ja och jag börjar kvart över elva fett sköööönt!! sov morgon.
ehm, sofia spring inte ifrån mig imorn. jag vet de går på tid men vi kan ha våran tävling med att komma sist. nää skämta man får väl hänka med piggelinen imorn och sedan hem.

en annan sak vad har hänt med kommentarerna? ni kommenterade förut, men ni får skriva ifall jag ska skriva om något eller ifall ni vill tipsa om t.ex. en sminkprodukt eller en bra butik eller en ny butik, de skulle vara kul och veta ifall de har kommit nya butiker eller t.ex. ifall du har vart på en bra bio film? vad säger ni? de skulle vara kul tycker jag.

nu får de räcka för idag !♥

pussar och kramar

soffan


tack sofia!♥


stressigt värre!

tjena bloggen!
jag ville bara säga att dagens outfit kommer ikväll och även min dag för nu är de streswsigt nu har jag kommit hem och min mamma hämtar mig exakt om 45 min och jag ska plugga matte och ta kort på dagens outfit. och även idag fick jag reda på att sofia kan springa med mig så nu gäller de!! men aja skriver ikväll lovar!!

tack!

jag har självklart glömt att tacka minkompis madde för den fina designen!! TACK!!

sitter här nu...

ja nu sitter jag här med ett cola glas i handen och skriver min underbara blogg. jag har just läst sofia´s blogg och där står de att hon ska till tandläkaren på onsdag....!! KATASTROF!!! hon får inte lämna mig själv på brantan då kommer jag gå runt eller gå vilse. snart ska man själv dra till stallet och gossa med hästarna i kylan de är något man längtar efter ibland. ja som sagt jag kommer vara dö trött imorn så sofia briing your camera or take mine... ja för jag kommer se hemsk ut...sliten:P men de är sånt man får ta i livet. imorn kommer inlägget så de här blir de sista däremot ifall ni vill läsa sofia´s blogg så heter den liindgreen.blogg.se jag hoppas ni kommer att gilla den men glöm inte att besöka min blogg också.

god natt sov gött!!

Måndagen den 13 oktober

hej allihopa!

förlåt att jag inte har skrivit sen i fredags, men jag har faktiskt haft mycket i helgen.men nu ska jag berätta om vbad jag har gjort så de kommer nog bli ett ganska långt inlägg. lördags va jag på mammas och pappas jobb ja de va ganska rolligt. ja igår vad gjorde jag då... man kan säga att jag plugga hela dagen ! jag vet tro inte att jag är en pluggis men jag va tvungen eftersom vi har matte prov i veckan jag hoppas de verkligen går bra.idag har jag inte vart i skolan för att jag har känt mig lite hängig, men aja man får ta nya tag imorn. SOFIA ringde idag och berätta att vi skulle ha skolans lopp på onsdag"/ nej inte nu igen jag suger på att springa skogen runt och ifall jag känner sofia rätt så lär jag inte få gå runt :P som jag oftast brukar, men förra året vricka jag foten i starten så då kunde jag inte springa:P jag hoppas ni har haft en underbar helg. jag läste på min kompis blogg att hon hade vart och kollat på mamma mia, de skulle jag och vilja göra men men de får bli med sofia någon gång. ja vad händer mer i livet ... inte så mycket faktiskt. fast nu börjar nog mina och sofias nerver röra sig i kroppen eftersom vi ska uppträda i skolan så ja man måste öva men nervöst. nu ska jag göra lite andra saker jag lovar att från och med imorn kommer dagens outfit komma ut varje dag förutom när jag e sjuk.

många kramar

ÄNTLIGEN FREDAG!

hej alla helt otroliga vänner och bloggare!

just nu sitter jag på gården (fritids gården) och spelar tecken 4 eller 3 what ever!? de går inte bra för mig. ni som inte vet vad de är ett spel som man fajtas på. förlåt för att jag inte skrev igår men jag va otroligt trött så de inte var sant. men men...jag lovar nu ska jhag börja vara ordentlig med dagens outfit.idag har de vart en ganska slapp dag i skolan så de har vart skönt. dessutom har jag vart på tumba gymnasium... ja de var sådär eftersom jag ville kolla vad man gör på foto men man fick inte välja så snart kommer jag få hem ca 100 visitkort som jag själv designat idag (stolt). imorn händer de inte så mycket jag ska träffa kompisar och så men jag hoppas att jag kan börja med dagens oufit och så med de på måndag. jaa, som sagt nu ska jag dra och spela dom saknar säkert mig där ute. önska mig LYCKA TILL!!

många kramar er sophie


tjenare..

ja som sagt nu har jag kommit hem och ska plugga. jag kommer skriva ikväll när jag kommer hem från UG. då kommer dagens outfit komma. nu har jag hittat en hemsida, men jag kommer säga till när den blir klar eller ifall jag har bara blogg. de får vi se. idag är de en lite slappdag, men ändå inte så den är rätt så skön!
ja nu ska jag plugga och sen blir de middag och UG och sedan blir de att jag lägger tid på er besökare!

hoppas ni har haft en rolig dag!

många kramar sophie

sophie

glass

just nu är jag i skolan och äter en god glass. jag ska snart till studion och jobba engelska/matte.idag hämder inte så mcyket jag ska till UG (ungdomsgruppen) sedan ska jag plugga matte boring!!
jag kommer lägga ut dagens outfit ikväll och kasnke nåra fler bilder..:P

jag beklagar om msn hemsida som inte funka igår men jag skriver ikväll om hur de blir!

tack alla besökare!

många kramar sophie

blev ingen promenad...

När jag hade stängt av datan så sa mamsen att de blir ingen promnad för de blir försent. Aja, då blir de väl att tillbringa kvällen med datan. Men nu hade jag tänkt att jag skulle berätta om dagen. det började med att jag vakna och jag fixa mig för att gå till skolan, när jag kommer till skolan så ska vi göra något slags kryss som inte gick så bra. sen när vi va klara så skulle vi gå på spinning på Tullinge Gym de ligger bredvid Tullinge Gymnasium, de va roligt faktiskt roligare än vad jag hade tänkt mig men himlans jobbigt. jag kanske ska släpa med sofia någon gång? :P
hah, nja får se. men ialla fall, då tänkte lilla klantiga sophie nu ska jag cykla snabbt utan att jag vet hur man bromsar!!??
dumma sophie för de skulle du aldirg gjort för när jjag väl skulle stanna så visste jag inte hur så jag tar bort fötterna från pedalen och sätter ner foten och gör illa mig!! de gick bra som va tur...
efter de hade man inte så mycket tid på suig så jag och sofia gick till centrum och åt pizza, när vi går till lektionen så får vi reda på att läraren är på kurs så vi får plugga med lite va vi vill eftersom alla va as hungriga. sedan kommer läraren och säger att vi får gå hem så som sagt så hade jag inga lektioner idag=)
jag lägger in nu gårdagens outfit och dagens outfit sedan lägger jag in nåra bilder på mig och sofia från igår...
kanske skriver sista inlägget snart vem vet
hare gött mina vänner!!

  jag o sofia i höstvädret 
gårdagens outfit
blått linne- jc
jeans-gina
skor-intersport
väska-thailand
kort svart tröja- gina
skin jacka- bik bok


pomenix

hejjsan !
de har vart en väldigt bra dag, men jag tror jag kommer skriva lite mer när jag kommer hem för nu ska jag ut och promenera med mamsen...
skriver när jag kommer hem och läger även ut gårdagens outfit och dagens.
ha de så bra så länge kram

jag o sofia i höstvädret

fota med sofia

hejhej alla goa och glada!!

tack så hemskt mycket för att nii läser min blogg. idag som sagt blev de plugget och en massa foton med sofia (min ängel). de blev jätte fiina. dom kommer in kasnke ikväll eller i morgon.
sofias blogg kan ni läsa ,ett tips!! liindgreen.bloggsida.se snälla läs den...hon kommer bli glad när hon får lite besökare. ja va händer mer i livet....inte så mycket faktiskt:P
nu ska jag va en pluggis och plugga shakespeare!! säger ifall de blir någon förändrig med bloggen!!

kram

skooolan!!:(

hej alla goa och glada !!

ja de blev ett litet inlägg ialla fall nu på morgon kvisten,men nu är jag inte hemma utan i skolan med sofia. just nu så kasnke alla undrar vad jag gör... jag skriver no (genitik) booooring!!!

aja nu måste man få något gjort här i livet!!:)

kram

Sista inlägget för ikväll!!

hej alla bloggare och besökare!!
imorn tänkte jag börja med o skriva allting som jag tänkte skriva om i bloggen. ska bli kul och blogga eftersom jag har alltid tyckt att de har vart kul. ja som sagt de här inlägget blir nog de sista för idag. jag hoppas ni vill besöka min blogg flera gånger..:)
imorn gäller plugget, och stallet.... ja vad kan man säga mer om morgon dagen inte så mycket kasnke men de tider som jag kommer lägga in mina inlägg är efter skolan, jag hinner inte innan för jag har börjat komma försent. och de e inte bra för lilla soffan:P
men men jag hoppas  min blogg blir bra kommentera gärna om vad jag ska skriva om mer i bloggen annars blir de ingen bra blogg så nu säger jag både god natt till bloggen och även till er besökare...

många kramar er
soffan

blööt!

hej allihopa !!
nu har jag vart och sagt hej dåå till louise(a). när vi gick så regnade de såklart så nu är jag helt blöt..mitt paraply paja. nu ska jag äta lite kyckling. ni får gärna kommentera om vad jag ska skriva... skulle va kul moch få lite tips.

många kramar er blöta sophie


mitt första inlägg!!:)

det här är mitt första blogg inlägg. idag ska jag säga hej då till min barndomsvän louise, det har vart as kul när hon har vart här. idag händer inte så mycket ska plugga :( och så ska jag faktiskt bara slappa...:P
jag vill även tacka SOFIA för festen igår , den va underbar och jag hoppas du hade lika kul som jag hade igår.
 jag vill även säga vad jag kommer skriva i min blogg.
kommer skriva om:

mode/ dagens outfit

min vardag/vänner

tips om olika saker...

hoppas ni kommer läsa min blogg:)

många kramar soffan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0