sol,varmt, god mat, kompisar, shopping...vad mer kan man begara?

hej hej alla bloggar eller blogglasare!

jag hoppas ni verkligen forstar vad jag skriver jag forsoker att inte anvanda sa manga ord dar det finns aao. idag har jag inte gjort sa mycket . det forsta jag gjorde idag var att ga ut och ga med nara kompisar och mamsen foljde faktiskt med, helt otroligt!! sa nu har vi bestamt oss i familjen att vi ska borja ga sa manga dagar som mojligt i veckan och sedan forsoka halla kvar det nar vi kommer hem. sen blev det en dusch eftersom jag joggade typ 1 km sa man blir ganska svettig. sedan efter det blev det frukost , min frulle bestar av bacon, gurka, tomat, lok och chocklad flingor. haha varsta onyttiga men men det far man vara nar man ar pa semester. och sedan har vi nyss atit lunch och klockan ar har nere nu 14:05. ja och snart ska jag val hoppa i poolen och slappa kasnke putta ner familjen i poolen kasnke, haha nej da far man sjalv tillbaka , typ jagad runt hela hotellet. sen blir det val duscha av allt klor och smuts och sedan drar mamma och jag in till chaweng (stan) och shoppar eldbollar, traningsklader, skor  och massor med andra saker och sedan mota pappa och kaka middag. och sen blir det val hemfard och sova, kasnke inte gar imorn eftersom jag har gattt upp 07:00 tva dagar i rad och det ar ganska jobbigt. vad mer kan  jag beratta? joo, att han som spanar in mig ar ledig idag sa jag kan vara lugn att han inte smyger och skrammer mig i buskarna..haha!!
jaaa, juste om tva dagar kommer aven familjen bruks hit! inte en stund kan man koppla av galler  att vara pigg de dagar de ar har eftersom man ska ha glatt humor!!

men nu ska jag dra mig till poolen och nu ar det slutet pa detta inlagg men jag skriver imorn! hoppas ni har det bra och har ett trevligt jullov och umgas med dina kompisar!!

manga thai kramar fran

barasoffans
              .blogg.se

koh samui bruden skriver...

hej alla bloggare!!

idag blev det en annorlunda rubrik. just nu chattar jag med jennifer (monicas dotter) aven fast begge ar i thailand typ 1 mil ifran varandra men men lite kul kan man fa ha, och att killen som spanar in mig ar i receptionen dar jag sitter. men kom ni ihag nar jag skrev igar att jag kanske traffar honom pavagen till bungalowen? JAG MOTTE HONOM, HAN STOG UTANFOR MIN BUNGALOW!! hahah snacka om att typ spana in!!
och vet ni vad jag gjorde imorse (lordag) jag gick upp klockan 07:00 och va ute och gick med nara av mina foraldrars kompisar. haha typ 50 min i sporegn!!jag vet jag ar tokig men men , nu kom en hund in dar jag sitter, haha bai heter han sedan har vi en hund som heter foxy. jag matar de med typ 1 kilo bacon varje morgon , dom gar upp i vikt nar jag ar har men sen nar jag aker hem sa gar det ner ganska mycket. vad gor ni dar hemma da? slappar? skriv garna en kommentar om vad du gor pa jullovet . kanske jag kan lagga ut det som ett tips om vad man kan gora for roligt pa sitt jullov... eftersom det kasnke ar manga som inte gor nagot och bara ligger i soffan hela dagarna? vem vet...
idag har jag inte badat nagot , men det har regnat har och det ar inte sa skont att bada nar det regnar sa jag hoppar poolen idag. men jag hoppas verkligen att det blir fint vader imorn sa jag kan pressa med coccos olja... haha! sa man slar sofia i brunhet nar man kommer hem eftersom hon har kopt brun utan sol. och sen nu pa eftermiddagen sa ska jag plugga engelska och matte, man maste ju plugga lite nar man ar borta sa har man allt klart typ nar det ar halva semestern kvar. men nu ska jag ivag och plugga hoppas ni har det bra dar hemma i sverige och halsa raketerna fran mig!

khup khun kaa!! tack  sa mycket pa thailandska!! haha!


dag 3 koh samui

hej mina blogglasare! jag ar ledsen att det inte blir svenska stavningar idag men men , det var bara tydligen ett svenskt tangentbord med thaiknappar. idag har svullnaden gatt ner i mitt oga och det syns typ ingenting langre , det ar ganska skont eftersom vi var inne i stan igar sa glodde alla pa mig. haha!! skramde sakert de!! men igar nar vi kom hem sa vred vi av nyckeln nar vi skulle lasa upp som vi kom inte in i bungalowen sa vi fick sova i en annan annu storre, men problemet var att det var den tredje vi bodde i eftersom var forsta fick oversvammning av avloppsvatten!! uuuussh!! men men sa idag har jag bara kopplat av och vi har fatt en kopia av nyckeln sa vi kan komma in i var bungalow nr. 2 men sen den 6 jan sa ska vi byta till den vi bodde i inatt for da blir var andra bungalow upptagen och da far vi ta den tredje bungalowen. men vi vill inte flytta till var forsta for det har typ drankt ackel doften med parfym sa det stinker dar inne! ikvall ska vi ata pa en resturang som heter kingfisher och har underbar mat och ligger mitt over gatan typ. vi ska ga dit med nara kompisar, inte monica och hennes familj utan ett annat par. men det ska bli kul. idag nar jag solade anvande jag faktiskt coccos olja pa mina ben sa det blev lite bruna. men men jag kommer vara brun som en pepparkaka nar jag kommer hem. men nu ska jag ga till bungalowen man kasnske traffar han som kollar pa mig hela tiden!! haha! forlat for att jag inte kan lagga in bilder som jag tar sjalv men jag kommer nog ta en bild fran google imorn kanske. ses !!

ha ett trevligt looov!!

thailand, koh samui dag 2

hej alla bloggare!!
jag fick en fraga vart jag var pa koh samui, jag är på bophut beach!! kanon fint hotell faktiskt, det ar ett tips att välja ifall du ska resa hit någon gång. juste god jul på er allesammans! igår var det julafton och det hände faktiskt lite saker, jag vann en tävling då en av föräldrarna skulle hålla i ett metspö och så skulle jag käka äpplet utan att använda händerna och sedan när man käkat upp det så skulle ena föräldern också käka ett äpple. och nu när jag satt och skrev datan så tryckte jag på en knapp så det blev åäö på tangentbordet. men men och såklart att sverige vann äplle tävlingen. och sedan är det även en kille som spanar in mig, han är faktiskt ganska snygg =) och sen igår hände det en olycka utanför vårt hotell, det var en moppe som blev påkörd. fast han klarade sig och sen ska även våra kompisar flytta till vårt hotell dagen innan nyårsafton!! jiiippiii!!=)
 men nu ska jag gå ner och umgås med kompisar!!

bye bye!!

valkommen till thailand, sophie!

jooo nu ar jag i thailand, koh samui och ska snart ga och sova eftersom klockan ar valdigt sent pa kvallen. det blir ett snabbt inlagg eftersom det ar sent och jag ar jatte trott. men imorn ar det julafton och da ska man ha kul och vara snalla!! min julafton borjar val med att ta ett dopp i poolen och sedan ata lunch med kompisar och sedan oppna julklappar, och sen pa kvallen blir det val FEST!! Jiiiippiiii!!! ha en trevlig jul och hoppas ni har vart snalla sa ni far julklappar!!

manga kramar

barasoffans
              .blogg.se

om exakt 6 timmar....

sitter jag på flyget ner till thailand,  så det här inlägget är det sista som kommer skrivas  i SVERIGE!! så jag kommer förstås skriva i thailand. jag  kan   få tag på en data första dagen, men men ni kan  ju kika in lite då och då. för jag vet inte  själv när jag kommer skriva ;)
snart kommeer  även mormor och morfar som ska  följa med  till flygplatsen.  så då ska   vi säga hej då på flygplatsen. nu  måste   jag fixa  mig så att mamma kan lägga  ner  nessesären i resväskan!  see you in thailand  people!!

kramar

barasoffans
               .blogg.se


SAVADIKAA!

hej bloggen!  idag vakna jag klockan  10:05 och  sedan hoppade jag in i ett varmt sköönt bad och bara  kopplade  av.  sedan var det  dags att börja packa,  det  blev  ganska lite  kläder jag skulle  ha med  mig  såklart  eftersom jag handlar där nere och även för att få  mer plats  till annat som man köper där nere.  och sedan kom jag på  att jag var tvungen att ringa sofia för  att träffas och säga hej då  och  sedan få hennes lista med  massa "små"  saker... kanske  det inte  är smså saker man kan aldrig  lita på sofia när  det gäller listor. haha!!=)
så nu väntar jag på henne  via telefon för hon ska säga när  bussarna går så   kanske  jag kan möta henne, vem vet?
och sedan ska  vi vara hemma hos  mig det kasnke  blir en stund eller en lång stund. jaa, så imorn  åker  jag och jag hoppas att ni  kommer sakna mig och Ha det bra här i sverige!!

många kramar  er

barasoffans
              .blogg.se


är på festen nu!

tjenare bloggen!
just nu är jag hos min kusin som ska ta med mig på gröna jägarn när jag fyller 18 år. idag har jag gjort mycket t.ex. först var jag i skärholmen och kollade på min nya mobil som jag kommer få när jag kommer hem och sedan blev det ett besök hos doktorn för att ta en spruta och sedan shussade pappa hem mig och när han väl kom hem så skulle vi åka till stallet. på ridningen körde vi kull, haha jag vann för jag blev aldrig kullad och jag blev typ jagad av 5 stycken. haha!!=)
och sedan blev det såklart fest hos min kära kusin. när jag väl kom hit så sa min andra kusin "sophie kan inte vi spela kitty spel på datan?" jag sa ok så vi spela ganska länge och sedan blev det tacos till middag. allesammans inne i köket i det trånga...
ja det är vad som har hänt idag , första dagen på jullovet ! men jag har jullov ganska länge så det kommer nog hända mer saker. jag hoppas verkligen att ni kollar min blogg när jag är i thailand, men där finns det inga å, ä och ö. så det kommer nog vara svårt, men jag ahde tänkt att skriva på engelska? jag vet inte vi får se =) det är ju inte så lång tid kvar tills jag åker, men gud va sköönt det kommer vara att komma till ett varmt ställe istället för sverige där det är kallt och mycket snö medan man kan sola och bada på julafton=) haha! en klass kompis kom hem typ igår från thailand och han var ganska brun men jag kommer att vara brunare det kommer jag se till !!
juste, jag kom på att jag är tvungen att träffa sofia någon dag i helgen och få hennes köplista som jag ska ha med mig till thailand, ja så vi får väl se när vi kommer träffas. jag funderar även på att åka skridskor i helgen, men jag vet inte vilken dag men det kommer väl när de kommer , men mamsen och papsen har lovat mig att åka skridskor innan vi åker. men jag pallar inte åka in till stan men man kasnke kan kolla med ishallen.. aja nu ska jag nog ta att umgås med min kära släkt eftersom det är sista gången vi träffas innan jag åker, så man ska väl umgås och säga hej då, sorgligt nog. nej jag skojja men det ska ialla fall bli lite tråkigt att inte träffa de på så länge. men men jag skriver imorn när jag vaknar så får vi se vad som händer imorn, puss och gull!!

snabbt inlägg nu...

ja nu  kommer ett väldigt  snabbt inlägg  eftersom jag ska  snart åka till skärholmen och sedan ska  jag  till  vårdcentralen. och ikväll ska jag till stallet  och sedan på  21 års fest hos min kära "kusin"!!

sista dagen i skolan!

hej bloggen ! 

idag  var det  den sista dagen  i skolan så imorn gäller det  betygen. dagen började  med  att vi  skulle samlas i aulan. sedan  när  alla har lugnat  ner sig börjar lärarna sjunga!!  jag skämtar inte....
såklart  vad  tror  ni  de ville  att vi skulle  göra?  SJUNGA! så  vi  skapade  vår  eget körslaget program, man delades in i  grupper  och  skulle sjunga en jul låt, white chrismas  blev det för  vår  grupp.  tyvärr vann inte men det gör inget.  efter  vi hade gjort  det så  fick  vi städa  sal 13,  jag  fick  sudda allt klotter. typ ett  halvt sudd  gick  åt!  :O 
snacka om stökig  klass.  efter vi hade städat så  blev det  lunch, inte  den godaste direkt! men det var sista  lunchen.  efter  den "goda" lunchen fick  vi vårt schema  för  nästa termin, vissa  dagar var bra  men inga sov morgonar! vi  börjar  typ  08:20 typ varje dag  eller något i närheten. men efter det kom den sista studio lektionen i matte, linda och jag satt och spelade cheffrens  pyramid  =) jag  vet lite töntigt och enkelt ,  men väldigt kul. och sedan var den sista dagen slut. tänk, imorn börjar   vi klockan 09:00 får  betygen och sen ser  inte jag mina klasskompisar förr  än typ andra feburari  =(  kommer   saknar  er!!  just nu kom jag tänka på våra kompisar som åkte till thailand igår  och  är  där  nu. saknar  de jätte  mycket! sen  saknar  jag mina  thai vänner också,  kessara, deam, kew  och alla andra!  nu ska jag nog  sätta  mig  och koppla  av, sov  typ  inget inatt..  men inatt  blir det total sömn!


godmorgon bloggen!

godmorgon allihopa! här kommer ett snabbt inlägg innan jag ska fixa mig och sedan få shuss upp till stationen eftersom klassen ska in till stan. sofia och jag kommer säkert gå vilse eller något så detta kasnke är mitt sista inlägg, nej jag skämta såklart. men det är sant sofia och jag brukar faktiskt gå vilse. igår såg jag på wallander så jag var väldigt trött imorse, men men nu är jag pigg, måste dra nu puss och ha en trevlig dag på den SISTA veckan i skolan!!=)

helgen lider mot sitt slut..

och jag sitter hos farmor och chattar med sofia och linda. snart ska vi åka hem och då ska jag sätta mig och kolla på wallander. igår såg jag på beck: annonsmannen och idag blir de wallander. vad har jag gjort idag då? joo, sen när jag hade lagt in inlägget så hoppade jag in i duschen och sedan satte mig och kolla på idol i repris, kevin är underbar. han har även fått en egen sida ni som inte visste det, www.kevinborg.se
och sedan blev det lunch på stuvsta grillen (loffes grill) och sen bar vi åt till stan. när vi kom till farmor hade hon inte så mcyket chips så vi gick och handla en påse till och hon presenterade mig för hela Willy´s, alla kollade!! pinsamt, men ändå kul. sedan gick vi upp och väntade på mamma som skulle komma vid halv 4. middagen blev vid 5 och de blev självklart rullader!mums , det var jätte gott!! och nu sitter man vid datan och mamma,pappa och farmor håller på och fixar DVD:n som krånglar. hon fick en sån av oss idag som en julklapp eftersom det är sista gången jag träffar henne innan thailand. just nu sitter jag och räknar timmarna tills jag sitter i buissnes class och ska upp i luften. bara komma bort från allt skolan, lärare och sverige. men självklart kommer jag ju sakna kompisar, men jag kommer ha kontakt med de via datan och vykort! men jag har mina kompisar där också så det kommer inte bli så mycket hemlängtan.

jag hoppas ni kollar min blogg då och kommenterar mycket!!

många kramar er sophie

goood morning my friends!

hej mina vänner, hur mår ni?

snart ska jag fixa mig och så, innan jag åker in till stan med  pappa . I stan ska vi äta middag med farmor eftersom det är sista gången vi ses innan vi åker till thailand. snart ska också mormor och morfar åka hem, han kom just för att hämta mormor. igår var jag i stan igen , lite julhandling=)
det blev ganska mycket till mig själv tänkte faktiskt ha något på mig från det nya, kan ta kort och lägga ut som dagens outfit, eftersom jag kommer ha med datan till farmor , men nu ska jag umgås och säga hej då ! måste fixa mig innan också, ja som sagt mycket att göra på en söndag, imorn blir det stan igen fast med klassen utan shopping!!

många kramar

barasoffans
              .blogg.se

MIN IDOL TÄVLING ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR...

KEVIN!




kvällen består av...

att  jag ska käka middag  &  cider,  sedan kommer Gmoster hit och ska  fika och sedan kommer mamsen hem och sedan är  det  idol final!! Jiippii! idag hade vi inte  så många lektioner,  jag kom dit  fika,luciatåg  och sedan  kompletera gerundrium  i spanska. fick alla  rätt,  muy bien Sophie!! imorn ska jag in till stan med mormor  och jul handla,  och  sedan blir det väl  middag  på  pizza hut. jag kommer slänga in nåra  inlägg  ikväll, men puss på er allihopa och god  jul!


FINAL I IDOL 2008

VEM TROR NI VINNER.....IDOL 2008?  '

rösta  här nedan med en  kommentar!!

 
KEVIN                                                                         ALICE

lägg  en röst så kanske det blir din idol som vinner  min idol tävling!!

FREDAG;LUCIA,STALLET OCH MORMOR!

tjenar bloggen läget? jag hoppas allt är bra för jag är på topp humör  idag. idag börjar  jag som sagt halv 11 och sedan ska vi käka pepparkakor och lussebullar i skolan och sedan kolla på där sofia  och linda  H är med. efter det blir det bara elevens  val och sedan slutar jag. mormor kommer ju hit idag också så hon ska  få följa med till stallet.=)
efter stallet ska  vi nog bara slappa och ta detr lugnt och  jag ska fixa  en design på en kompis blogg. hoppas hon blir nöjd efter.  det här  är bara en kort version av dagen  bara för att jag ska  sminka  mig nu , och sedan får jag shuss av pappa upp till skolan,  på måndag är det 1 vecka  kvar till thailand. men glöm inte att jag bloggar ialla fall kanske inte  alla  dagar men så fort jag får  tillgång till datan =)'

looove you  my friends!<3

// barasoffans
                  .blogg.se



SPANSKA 08:30

hade jag idag som min första lektion, vi skulle berätta munligt för en kompis och en lärare om vad vi har gjort och ska göra. det jag väldigt bra faktiskt, hoppas jag fick bra betyg ialla fall. sedan blev det engelska där vi fick bedöma andras nationella prov uppsatser på engelska , det va lite annorlunda att bedömma någon annans uppsats. men interssant var de ialla fall och kul hade vi. sedan var de lunch och de var risgrynsgröt men jag åt 2 st mackor så höll man magen mätt hela dagen. efter lunchen kom den nervöstaste delen av hela dagen. MUSIK , där vi skulle sjunga! i början när man gick in var man inte nervös men när han sa att man fick börja när man ville så blev rösten darrig, röd i ansiktet och...aa man blev som bambi på hal is. man ville bara springa där ifrån, men självklart klarade man det. där blev jag ganska nöjd med mitt betyg så vi får se vad de blir i slutet. sedan svenska där vi inte gjorde så mycket, men sedan no där vi kolla på en film och pontus somna...hahaha! sedan fick vi tillbaka arbeten och jag kunde ha fått VG på ett no arbete ifall jag hade utvecklat lite mera =) aja, det finns fler chanser. så har min dag varit. juste igår bloggade jag inget men de blev så mycket och jag hade inte till gång till datan, sorry friends! igår var vi även och kollade på abonnemang som vi ska binda oss i och de blev 3. så jag kommer få en ny mobil, men ha samma nummer! så ni behöver inget nytt! men mobilen kommer inte för än efter jag har varit i Thailand, saknar den sååå!!

ikväll händer det inte så mycket utan vi ska käka middag på pizzan och sedan blir det glögg kväll i skolan, JIPPII! imorn kommer jag börja halv 11 i skolan så jag hade tänkt att slänga in ett inlägg innan jag går. imorn är det dessa lektioner i skolan, lussefika,luciatåg och elevens val och sedan slut. och sedan imorn kväll ska jag hjälpa en kompis med designen på hennes blogg, och nästa torsdag slutar man helt fantastiskt!

jag hoppas ni har haft en trevlig dag för det har jag haft!

många julkramar från

barasoffans
               .blogg.se


   

TISDAGEN DEN 9 DECEMBER!

hej alla mina vänner!

dagen började med att jag inte vakna för än pappa kom inrusande i mitt rum och fråga när jag skulle till skolan, ni kan gissa vad jag var...försenad.. JAPP! men jag hann ändå till skolan. sedan hade jag eget arbete med linda, det gick ganska bra med so:n men inte som jag ville. jag kom en bit ialla fall och de är bättre än  ingenting. sedan blev det en matte lektion som kändes som flera år , men så är det när man inte tycker matte är roligt. när man väl hade suttit i ett klassrum i cirka en timme så var man ganska hungrig, men de blev koldolmar ochdet gillar jag inte , men men så nu har jag ätit. espanol , blev de sedan där de inte blev någon direkt lektion. så vni hade lite kul istället som att sjunga t.ex. efter det blev de dans på gympalektionen, det var faktiskt kul men jag saknade min tid då jag gick på dans, men man kan inte få allt här i livet =)

imorn ska jag ha möte med en av mina lärare för att hämta läxor tills thailand och sen ska jag på middag hos mina kusiner, Jenz och jennifer =)

from

barasoffans
              .blogg.se

MÅNDAGEN BÖRJAR GÅ MOT SITT SLUT!

nu har ungefär halva måndagen gått. jag kom precis hem från skolan, jag gjorde sällskap med rikard och erica i regnet. idag blir de bara en slappar dag eftersom de är sista veckan och vi har inga läxor eller något annat. idag på klassrådet så fick vi veta att vi skulle ha klassens dag nästa måndag och då skulle vi bestämma vad vi ville göra... jag tror de blir julmarknad typ alla röstade på det =P efter klassrådet hade vi gympa och vi skulle dansa i par...nej inte kille och tjej utan bara med en kompis och sen skulle vi kombonera en dans tillsammans , vår lärare sa att sofias och min va typ den bästa. JIPPI !

men jag tänkte att jag skriver ett inlägg innan jag drar till stallet ikväll! juste har eran måndag vart bra!? min har vart KANON!!!=)

from

barasoffans
              .blogg.se

8 december måndag

är det idag.  och jag ska  inte göra  så mycket idag faktiskt förutom att  gå i  skolan, vara  hemma och åka till stallet. det  är vad min  måndag går ut på tror jag ifall jag inte ska göra något mera. det blir  ialla fall ingen ungdomsgrupp denna  vecka heller  för att vi ska till min  kusin på middag  och vi skulle inte kunna äta tillsammans innan vi åker så detta får  bli middagen. på torsdag är  det glögg kväll i  skolan och självklart ska man gå dit och ge sin egna klass pengar till klassresan. jag  hoppas verkligen vi  kommer  iväg till något  ställe nästa termin. vi har liksom försökt att  samla  på oss  pengar sen typ 6:an, det  är ganska lång tid och att man hör vissa  kompisar säger "vår klass var i england". jag  hoppas nu att ni kommer få en trevlig dag och   så bloggar jag när jag  kommer hem. min dag  börjar nämnligen  med svenska.  så hej hopp!

from

barasoffans
              .blogg.se



GO KVÄLL!

tjenare i stugan, just nu har jag pluggat färdigt så jag hoppas att jag klarar provet imorn. idag blev de lax till middag, är det någon annan som gillar det också? visst är de otroligt gott. resten av dagen har jag inte gjort så mycket, jag har fixat min  design, pluggat,kollat på filmen You Drive Me Crazy, pratade med madde nyss..ska köpa en sak till henne när jag är i thailand, sen har jag pratat med louise. och nu kollar jag på filmen footloose! det kommer bli en riktigt filmkväll eftersom Wallander - Joker går på tv och sedan ska jag väl sova så man orkar den sista HELA veckan i plugget, nu får gärna kommentera om min design och det är min första som jag har gjort själv, så den kanske inte blev den bästa. jag hoppas ni får en underbar andra advent och även en underbar sista hel vecka i skolan!

Many kisses from

barasoffans
              .blogg.se


NYA DESIGNEN!

tja , vad tycker ni om min nya design? joo, jag tycker den blev helt OK, men en sak skulle jag behöva hjälp med..kasnke ni kan hjälpa mig? hur ändrar man inläggets rubrik färg, jag har en färg men vilken kod det är är en katastrof för mig att lista ut? så snälla det skulle vara shysst, förklara med hjälp av en kommentar! TACK!!

SÖNDAG IMORN MÅNDAG!

nu när jag satt och skrev rubriken så kom jag på att det är väl andra advent idag ? alltså är det två veckor kvar till julafton, jiipii! men imorn är det måndag och då är de en kort skoldag för mig =)
igår var jag i stan som ni vet och där träffade jag louise (en vän som har vart min vän i alla år), sedan när jag var vid kungsträgården så ser jag statsministern Reinfeldt. ehm, sedan när vi kom till sturegallerian så ser papsen Marie fredriksson och Per Gessle , ja så de är mycket kändisar på stan. det blev ialla fall ingen stor shopping för mig, det blev ialla fall 2 singstar skivor. nu ska jag sätta mig och kolla på Gilmore girls!

ha en trevlig andra advent!

puss!


ANNA LISA MED JOHAN PALM!


Vem vinner och vem försvinner!?

god morgon god  morgon!
Robin åkte ut i idol igår, han är ialla fall topp  3. det är jätte bra egentligen men de flesta tänker bara inte på det. sen kommer han få skivkontrakt tror jag.  vilka trodde  ni skulle gå  till final? idag ska jag in med  papsen  till stan och  boka  bord på  en restaurang som vi ska äta på ikväll och sedan ska  vi bara shoppa  och vid klockan 17:00 så ska vi möta mamsen vid åhlens. sedan kommer väl alla mina inköp in  på bloggen, det kan bli  mycket  men ändå litet. nej, nu måste jag sticka  och fixa mig så  man kommer in till stan.

vem tycker ni  borde ha gått till final och vem vinner?

 
ROBIN                               ALICE
                      
                      KEVIN

many  kisses  and hugs from your sophie <3<3<3<3

FREDAG;FREDAG

hej alla bloggläsare! just nu sitter jag och håller mamma sällskap medan hon lagar mat. har precis kommit hem från stallet där vi hade teori inte  så roliiigt kan man säga. ikväll blir de ingen gården utan de blir mys med mamsen och kolla på idol, vem tror  ni åker  ut? jag vet faktiskt inte kevin kommer ju såklart gå vidare =P
idag har jag inte gjort så mycket, jag hade no första lektionen där jag fick veta  att jag skulle  göra kompletering på ett prov och då fick jag bara  en timma på mig, men jag grejjade det gallant! sedan hade vi  so om mindre religiösa  rörelser , aa jag svarade på nåra frågor.  ehm, sedan blev de lunch på pizzan eftersom det  blev kanel doftande   lamgryta i skolan så jag hoppade över det. efter det hade vi elevens  val (musik) där  jag hjälpte sofia lite med sången. det av kul faktiskt. aa  de är  väl de  jag har gjort idag, de kommer bli lite pluggning i helgen faktiskt. imorn ska jag ge mig in till stan med  papsen och sedan möter vi mamsen när hon  jobbat  klart!

aa, vi  får se  vem som åker ut ikväll!

PUSS!!<3<3<3<3

Här kommer låtarna som vi ska sjunga på musik lektionen!

himlen runt hörnet- Lisa Nilson              eller           Det vackraste - Cecilia Vennersten
                              

vilken ska jag sjunga ? jag vill sjunga himlen runt hörnet , men när jag tänker efter så vill jag också sjunga det vackraste!?

HOLA!

så skulle min dag börjat idag i skolan men de gjorde den inte. det fick börja med engelska istället där vi skulle läsa en text tills idag eller mer ett kapitel ur en bok och sedan återberätta om de, alla hade förstås olika kapitel, sedan var de lunch med amanda, linda och sofia. det blev den kallade minestrone soppa fast den smakade som tomat soppa med över kokta makaroner=P efter de blev de musik (som jag gillar) i 20 min bara för att jag och linda skulle iväg och skriva no prov..ialla fall på musiken fick vi veta att nästa torsdag ska vi SJUNGA  inför vår musiklärare och sedan få betyg för det och jag älskar ju verkligen att sjunga så de passar mig perfekt, men killarna i klassen tvekar lite ;) undra varför? haha nej jag skämta jag tror jag vet varför killarna tvekar som de gör. de låtar som vi ska sjunga är antingen det varckraste av Cecilia Vennersten eller hilmen runt hörnet av Lisa Nilson? jag är osäker på vilken jag ska sjunga men de blir nog himlen runt hörnet.... japp, sedan begav sig linda och jag att skriva prov i studion och de kändes bra men sen vet man inte hur resultatet blev. när vi var klara gick jag och linda till korridoren och möttes av klassen, svenska blev de sedan i en timme och 10 min , men jag jobbade ganska bra bara för att de häftet vi fick på lektionen var en del av min läxa som jag ska ha till thailand så snart är jag klar med den men kommer typ få lite mer med mig =(
efter svenskan hade vi ett jätte TRÅKIGT ämne som heter matte, gud va tiden kan gå sakta ibland när man vill hem från skolan, jag var hungrig, trött och orkade verkligen inte tänka, men men jag gjorde mitt bästa. idag efter skolan har jag faktiskt inte pluggat något för att jag inte har behövt att göra det och de känns väldigt sköönt. idag tänkte jag faktiskt lägga in bilderna på mina presenter som jag fick av pappa när han hade vart i spanien

puss

 
(en bärbar DVD-spelare)

                      
(christina aguliera parfymen)   (en nyckelring som det står SOPHIE på och sedan blinkar den i ljuset)

ETT GOD MORGON INLÄGG!

idag blev det äntligen ett inlägg på morgonen, jag kasnke ska börja med det? jag vet att jag har tappat på bloggen lite och inte lagt ut dagens  outfit och så, men nu har jag bestämt mig mer för att lägga ut saker och ja lägga ut lite mer inlägg kanske. men just nu dessa dagar som har  vart har det varit hemskt i skolan, alla ämnen avslutas samtidigt och d e är prov inlämningar , aa massor jag fattar inte, tror de att vi är värsta pluggisarna? Aja, snart ska jag väcka mamma och sedan ska jajg sminka mig och bege mig av till skolan och plugga spanska ifall det är någon idag(Osäker)
sedan när jag kommer hem och så ska jag väl faktiskt inte plugga till något alls tror jag ifall inte lärarna ger en läxor över helgen. juste jag fick ett arbete som klassen ska jobba med utomlands, det var  inte så  mycket och göra kan man säga 14  frågor och sen prov när man kommer hem, haha de  klarar jag, hoppas jag =p
även när jag är i thailand tänkte jag  skriva mina blogginlägg på engelska under den tiden , eftersom både jag  själv behöver öva och det kanske  blir roligare  att skriva på ett annat språk?
nu ska  jag gå och sminka mig puss<3<3<3<3<3<3


PLUGGNING, LÄSA OCH KOPPLA AV!

en stressig vecka som alla kanske märker , eftersom betygen sätts redan nästa vecka och ämnena slutar samtidigt. idag gick jag upp vid 07:00 och sedan fixa mig och lite annat, t.ex. öppnade min chokladkalender =P någon mer som har en sån? sedan begav jag mig till skolan i snöregnet och sedan till hemkunskapssalen. jag var inte där så länge eftersom jag skulle till frissan (frisören) klockan 09:30. där testade de den nya stylings tången som kostar 1500:- den kunde man typ göra perfekta lockar och ett perfekt rakt hår. men lilla jag har ju slutat med platt tången och har gått över till rakpermanenta istället som är lite bätrre och funkar i nåra månader! TESTA, de är något jag kan rekomendera!
sedan blev de språkval där vi har muntligt till nästa vecka , eftersom hon skulle vara borta imorn, så jag vet inte ifall jag har sovmorgon eller inte? hoppas de =P
och sedan ett till språk engelska hade vi som tredje lektion. där övade vi till en engelska text som vi ska berätta om imorn. och sedan lunch, men efter lunch hade vi matte i studion där vi fick vara själva typ hela lektionen men de gick ganska bra faktiskt. och sista lektionen so, där vi håller på med mindre religiösa .....nånting. kommer inte ihåg. men nu ska jag faktiskt ta och plugga eftersom de är mycket nu i skolan , även imorn har jag no prov och alla säger att de är jätte svårt för att vara ett G prov, fast de är typ MVG frågor =S aja men får öva..
puss och kram

NYA DESIGNEN PÅVÄG!

juste, jag håller på att skapa en ny design till julen. jag hoppas den blir klar snart eftersom det börjar närma sig. idag gick jag upp vid 07:00 och så började jag klä på mig och sminka mig och massor med annat, det kunde ha blivit ett morgon inlägg idag ifall inte pappas data hackade. men men så blir de ibland. sen fick jag shuss upp till skolan eftersom de ösregnade när jag skulle gå, jag va vid skolan kl. 08:00 fast jag börja 08:30, men sedan kom linda C och då blev de roligare. sedan hade jag eget arbete med 4 andra personer, de är ganska skööönt så där på morgonkvisten! sen hade vi såklart matte och vi fick tillbaka våra prov jag blev ganska nöjd. och sedan skolans lunch men där blev de lite från sofias hemkunskap som man fick smaka eftersom de var FISKBULLAR idag! I don´t like it!
sedan blev de spanska med sara eftersom kerstin inte var där. ja de va inte min roligaste lektion men i slutet blev de riktigt humoristiskt!=) sedan idrott då läraren va sjuk, men de blev gympa ialla fall med badminton, ganska kul!
ja och sedan de kanske inte de roligaste ämnet , men de blev no! om organisk kemi =( bläää, de är verkligen inte roligt och sitta 40 min med no sista timmen..okejj vi fick gå 10 min tidigare men ändå!
haha.just nu sitter jag och messar med louise de var verkligen länge sen vi sågs , jag hoppas vi kan ses innan jag åker bort ! saknar verkligen dig!
 den här veckan vill jag bara nu ska vara över eftersom det är så himla mycket i skolan eftersom alla vill ha in arbeten!!

puss och kram

Andersson

NYHETER!

jag tänkte börja med att alltid ha en rolig historia varje dag, så vi får upp glädjen här i bloggen , vad tycker ni? skriv gärna en kommentar om vad just du tycker!

RSS 2.0